Decor Castel Arty toys Djeco

328,00 lei

Stoc epuizat

SKU: DJ06769 Categorii: , , Brand:

Descriere

Decor Castel Arty toys Djeco Castel din placaj de lemn si plastic (*nu contine si figurinele din imagine, acestea fac parte din colectia Arty toys si se pot comanda separat). Poate fi folosit pentru jocuri de rol impreuna cu figurinele Arty toys sau cu alte figurine, personaje din povesti. Rafturi din placaj de lemn, cu imbinari usoare pentru un montaj la care nu ai nevoie de cuie sau ciocan. Dimensiune: 36 x 37 x 38 cm. 

AVERTISMENT: A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.

Producator: Djeco, Franta.

Varsta recomandata: +4 ani.

Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Tara de Origine

Varsta Recomandata

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.