Decor fluorescent stele Djeco Djeco
Decor fluorescent stele Djeco

Decor fluorescent stele Djeco

47,50 lei

În stoc

💰 Ia-ma acasa si primesti 4 Puncte!
SKU: DD04592 Categorie: Brand:

Descriere

Decor fluorescent stele Djeco.Articol decorativ. Nu este jucarie. Setul contine 65 de piese cu banda auto-adeziva inclusa, fluorescente noaptea. Se incarca la lumina zile si lumineaza noaptea. 

AVERTISMENT: Contraindicata lipirea lor in locuri accesibile copiilor sub 3 ani. 

Producator: Djeco, Franta.

Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Djeco

Tara de Origine

Franta

Varsta Recomandata

0+ luni, 1 – 3 ani, 3 – 6 ani, 6 – 9 ani, 9+ ani

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.