Decoratie mobila camera cu fluturi Djeco Djeco
Decoratie mobila camera cu fluturi Djeco

Decoratie mobila camera cu fluturi Djeco

26,90 lei

În stoc

💰 Ia-ma acasa si primesti 2 Puncte!
SKU: DD04381 Categorie: Brand:

Descriere

Decoratie mobila camera cu fluturi Djeco

Un decor care va inveseli pe loc camera copilului. Acesta este un articol decorativ. Nu este jucarie. Confectionat din materiale si culori non-toxice. 

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. A nu se atarna in raza de actiune a copiilor.

Producator: Djeco, Franta.


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Djeco

Tara de Origine

Franta

Varsta Recomandata

3 – 6 ani, 6 – 9 ani

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.