Dream projector, lampa cu povesti Egmont Toys

63,50 lei

Stoc epuizat

SKU: Egm_650010 Categorie: Brand:

Descriere

Dream projector, lampa cu povesti de la Egmont Toys va proiecta din mana celui mic un set de 24 de imagini cu jucari de la Egmont Toys. Lanterna cu poveşti. 3 discuri cu imagini in culori vii, in care jucariile prind viata. Imaginile sunt clare, fiind compuse din fotografii suprapuse care redau real obiectele. Jocul contine 1 lanterna  şi 3 discuri cu 24 de imagini ”diapozitive”. Functioneaza cu 3 baterii de 1,5 V, incluse. Poate fi folosita de cel mic si ca lanterna fara a introduce discurile. Confectionat din materiale non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM.

Varsta recomandata: + 3 ani.

AVERTISMENT!  A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. Cititi cu atentie eticheta inainte de a inmana jucaria copilului.
Producator: Egmont Toys, Belgia

Egmont Toys este un producator Belgian de jucarii infintat in 1994. Acesta are o gama variata de produse de la jucarii din lemn, metal, rachita, materiale textile, jucarii moi pana la obiecte decorative pentru copii de la 0 la 10 ani sau chiar mai mult.

Sunt jucarii originale, lucrate manual, de o calitate exceptionala si la preturi rezonabile. Jocul si caracterul educativ al acestor jucarii sunt un aspect important in dezvoltarea si proiectarea jucariilor produse de Egmont Toys. Acestia isi doresc prin jucariile comercializate sa ofere copiilor momente de joaca minunate si sa stimuleze si sa dezvolte caracterul copiilor.

Producator

Tara de Origine

Varsta Recomandata

,

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Dream projector, lampa cu povesti Egmont Toys”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.