Joc de echilibru scari colorate Egmont Toys
Joc de echilibru scari colorate Egmont Toys

Joc de echilibru scari colorate Egmont Toys

80,50 lei

În stoc

💰 Ia-ma acasa si primesti 8 Puncte!

Descriere

Joc de echilibru scari colorate de la Egmont Toys pentru coordonarea miscarilor si formarea dexteritatii.

Contine baza pe care se fixeaza pentru inceput 2 scari, 20 scari colorate care se impart jucatorilor si care trebuie stivuite.

Formeaza cel mai mare ”turn” din scari!

Confectionat din lemn, cu vopsele non-toxice, conform reglementarilor EN71 & ASTM.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici care pot fi inghitite. A se supraveghea copilul cu atentie in timpul jocului.

Egmont Toys este un producator Belgian de jucarii infintat in 1994. Acesta are o gama variata de produse de la jucarii din lemn, metal, rachita, materiale textile, jucarii moi pana la obiecte decorative pentru copii de la 0 la 10 ani sau chiar mai mult. Sunt jucarii originale, lucrate manual, de o calitate exceptionala si la preturi rezonabile.

Jocul si caracterul educativ al acestor jucarii sunt aspecte important in dezvoltarea si proiectarea acestor jucarii. Producatorul isi doreste sa ofere copiilor momente de joaca minunate si sa stimuleze si sa dezvolte caracterul copiilor.

Producator

Material

Varsta Recomandata

Gen

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Joc de echilibru scari colorate Egmont Toys”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.