Joc de observatie Folanimos Djeco Djeco
Joc de observatie Folanimos Djeco

Joc de observatie Folanimos Djeco

55,50 lei

În stoc

💰 Ia-ma acasa si primesti 5 Puncte!
SKU: DJ08465 Categorie: Brand:

Descriere

Joc de observatie folanimos Djeco

Pentru 2-4 jucatori. Un joc care te poate face sa iti pierzi capul. Fii atent la animalele formate pe parcursul jocului si imita sunetul scos de … porcuso-leu de exemplu. Confectionat din materiale si vopsele non toxice conform reglementarilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine parti mici. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului.

Producator: Djeco, Franta

Varsta recomandata: 4-10 ani.


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Djeco

Tara de Origine

Franta

Varsta Recomandata

3 – 6 ani, 6 – 9 ani

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.