Joc de rapiditate MamiCatchMi Djeco

88,50 lei

Stoc epuizat

SKU: DJ08438 Categorie: Brand:

Descriere

Joc de rapiditate MamiCatchMi Djeco

Pentru 2-4 jucatori. Cursa este o nebunie in viteza: daca apare soarele, bunica se teme si se urca pe scaun, pisica se catara in copac cand se apropie catelul..dar acesta oare de cine se teme? La fiecare aruncare cu zarul, jucatorii trebuie sa fie atenti si sa mute cat mai repede figurinele indicate. Confectionat din materiale si vopsele non toxice conform reglementarilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine parti mici. Se recomanda supravegherea copilului de catre un adult in timpul jocului.

Producator: Djeco, Franta

Varsta recomandata: 5-12 ani. 


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Tara de Origine

Varsta Recomandata

,

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.