Joc de strategie pirati Djeco

148,00 lei

Stoc epuizat

SKU: DJ08431 Categorii: , Brand:

Descriere

Joc de strategie pirati Djeco

Numar de jucatori: 2-4 persoane. Durata joc: 20 minute Scopul jocului: sa gasesti cufere , comori care au banuti de aur. Joc de strategie. Castiga cel care are la finalul jocului cei mai multi bani de aur. Cartonasele arata calea pe care fiecare jucator trebuie sa o gaseasca pe plansa de joc pentru a castiga banuti de aur si sa aiba la final cea mai valoroasa comoara. Formeaza pe plansa de joc, din piesele de lemn, ordinea indicata pe cartonasele de joc (Ex: munte, palmier, palmier) si aduni monezile indicate pe cartonas. Contine 1 plansa de joc, 36 carti de joc cu harta dupa comoara, 4 carti de joc cufar, 1 zar. Piesele de joc: 1 barca, 10 palmieri, 10 case, 10 munti, 10 scoici, 55 bani de aur.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici care pot fi inghitite.

Producator: Djeco, Franta.         

Varsta recomandata:  7 – 99 ani    


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Tara de Origine

Varsta Recomandata

,

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.