Joc educativ memo domino Djeco Djeco
Joc educativ memo domino Djeco

Joc educativ memo domino Djeco

89,50 lei

În stoc

💰 Ia-ma acasa si primesti 8 Puncte!
SKU: DJ08132 Categorii: , Brand:

Descriere

Joc educativ memo domino Djeco

Un inceput perfect pentru joaca celor mici. Setul contine 3 jocuri diferite: de memorie (30 de piese rotunde), 25 de piese- ruleta, 4 planse suport si piesele care trebuie completate, Domino (28 de piese cu fete diferite- pe o parte au ilustratii cu dinozauri si pe o parte au numere)

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici care pot fi inghitite. 

Producator: Djeco, Franta

Varsta recomandata: +3 ani.


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Djeco

Tara de Origine

Franta

Varsta Recomandata

3 – 6 ani

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.