Joc Loto la magazin Djeco

42,50 lei

Stoc epuizat

SKU: DJ08125 Categorie: Brand:

Descriere

Joc Loto la magazin Djeco

Joc asociativ pentru 2-4 jucatori. Scop: sa fii primul care completeaza toate piesele de pe plansa de joc. Jocul contine: 4 planse de joc cui diferite genuri de magazine, 16 piese de joc. Fiecare plansa are 4 obiecte din magazinul respectiv pe care cei mici trebuie sa le gaseasca. Confectionat din carton cu vopsele non toxice conform reglementarilor EN71&ASTM. 

AVERTISMENT:! Contraindicat copiilor sub 2 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte.

Producator: Djeco, Franta 

Varsta recomandata: +2 ani.


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Tara de Origine

Varsta Recomandata

,

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.