Joc nu te supara frate Ludo Djeco Djeco
Joc nu te supara frate Ludo Djeco

Joc nu te supara frate Ludo Djeco

58,50 lei

În stoc

💰 Ia-ma acasa si primesti 5 Puncte!
SKU: DJ05215 Categorie: Brand:

Descriere

Joc nu te supara frate Ludo Djeco

Joc clasic, cu design reinventat de Djeco. Fii primul care scoate cei 4 pioni din joc, dupa ce acestia au parcurs intregul traseu. Contine: tabla de joc, 16 pioni (cate 4 din fiecare culoare), un zar.

AVERTISMENT:! Contraindicat copiilor sub 3 ani,contine piese mici, pericol de inghitire.  

Producator: Djeco, Franta.       

Varsta recomandata: 5-12 ani


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Djeco

Tara de Origine

Franta

Varsta Recomandata

3 – 6 ani, 6 – 9 ani

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.