Mozaic creativ joc Calare Djeco

62,50 lei

Stoc epuizat

SKU: DJ08896 Categorie: Brand:

Descriere

Mozaic creativ joc Calare Djeco

Joc creativ din seria Mozaic. Trei imagini  pe care copilul le alcatuieste pas cu pas, lipind in locurile destinate piesele pretaiate din burete, cu efect metalic, stralucitor.  Jocul contine: 3 planse preilustrate, 11 coli de burete colorat, divizate in aprox 300 cuburi-mozaic, manual instructiuni. Confectionat din materiale non-toxice, cu vopsele non-toxice, conform reglementarilor EN71&ASTM.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine piese mici, pericol de sufocare. A se utiliza sub directa supraveghere a unui adult.  

Producator: Djeco, Franta.

Varsta recomandata: 3-6 ani.


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Tara de Origine

Varsta Recomandata

,

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.