Planse desen valuri Djeco

35,50 lei

Stoc epuizat

SKU: DJ08940 Categorie: Brand:

Descriere

Planse desen valuri Djeco

Plansele cu diferite modele pregatesc manuta  celor mici pentru scris. Modelele sunt create astfel incat la final toate plutesc pe valuri colorate. Contine: 12 x 2 planse de decorat. Confectionate din materiale si culori non-toxice.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani.Contine parti mici ce pot fi inghitite. A se folosi sub stricta supraveghere a unei persoane adulte. 

Producator: Djeco, Franta

Varsta recomandata: 3 – 6 ani. 


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Tara de Origine

Varsta Recomandata

,

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.