Plasa pentru cadouri mare din hartie Djeco Djeco
Plasa pentru cadouri mare din hartie Djeco

Plasa pentru cadouri mare din hartie Djeco

4,00 lei

În stoc

SKU: DJ05925 Categorie: Brand:

Descriere

Plasa pentru cadouri mare din hartie Djeco

Plasa pentru cadouri mare din hartie Djeco este adecvata cadourilor cu design Muriel Kerba 2017. Avand dimensiuni generoase, 32 x 12 x 40 cm si un aspect colorat si placut, va iesi cu siguranta in evidenta atunci cand o veti folosi pentru a oferi un cadou deosebit. 

Producator: Djeco, Franta. 


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Djeco

Tara de Origine

Franta

Varsta Recomandata

3 – 6 ani, 6 – 9 ani

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.