Set 2 carnetele Love Aurelia Djeco Djeco
Set 2 carnetele Love Aurelia Djeco

Set 2 carnetele Love Aurelia Djeco

18,00 lei

În stoc

💰 Ia-ma acasa si primesti 1 Punct!
SKU: DD03593 Categorie: Brand:

Descriere

Set 2 carnetele Love Aurelia Djeco

Setul contine 2 carnetele cu 40 de pagini, unul cu foi liniate si unul cu foi veline (grosimea hartiei este de 120 g), cu coperti ilustrate deosebit.

Dimensiune: 10,5 x 15 cm. 

AVERTISMENT:! Articol papetarie. Nu este jucarie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. A se folosi sub directa supraveghere a unei persoane adulte. 

Producator: Djeco, Franta

Varsta recomandata: +6 ani


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Djeco

Tara de Origine

Franta

Varsta Recomandata

3 – 6 ani, 6 – 9 ani, 9+ ani

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.