Set creare accesorii pentru par Djeco

65,50 lei

Stoc epuizat

SKU: DJ08710 Categorie: Brand:

Descriere

class=”MsoNormal”>Set pentru creare accesorii pentru par Djeco ce le va fascina pe fetitele dumneavoastra inca din prima clipa. Cu ajutorul accesoriilor incluse acestea pot crea o agrafa de par, un colier si un inel. Au nevoie doar de putina indemanare si imaginatie, pentru a se putea bucura de bijuterii unicat, ce le vor face mandre de realizarea lor.

Deoarece ne dorim siguranta copiilor dumneavoastra, acestea sunt fabricate din materiale ce contin culori non-toxice. Trebuie avut in vedere insa faptul ca setul contine parti mici, ce pot fi inghitite, ceea ce nu il recomanda copiilor mici.

AVERTISMENT: Contraindicat copiilor sub 3 ani. Contine parti mici ce pot fi inghitite. A se folosi strict sub supravegherea unei persoane adulte. 

Producator: Djeco, Franta

Varsta recomandata: 6 – 11 ani.


Djeco inseamna jucarii educative. Sunt faimosi pentru jocurile puzzle din lemn sau tip plansa si pentru jucariile din lemn atent lucrate. In colectia de jucarii regasim jocuri de carti, boardgames, seturile creative si figurinele “Arty Toys”.

Pentru ei calitatea si aspectul jucariilor primeaza, insa la fel de importanta este si siguranta produselor. Toate produsele sunt verificate si testate strict pentru a respecta standardele de sigurata si calitate.

Djeco inseamna imprevizibil si original! Intra in lumea jucariilor si jocurilor ce stimuleaza imaginatia copiilor, ii face curiosi, le dezvolta creativitatea si dorinta de cunoastere.

Producator

Tara de Origine

Varsta Recomandata

,

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.