Set Girafa Sophie si figurina din cauciuc pentru rontait So pure

114,80 lei

Set Girafa Sophie si figurina din cauciuc pentru rontait So pure 100% natural. Setul este ambalat intr-o cutie eleganta realizata din carton reciclat, perfecta pentru a-i ura bun-venit pe lume bebelusui.

Stoc epuizat

SKU: DB616624 Categorie: Etichetă: Brand:

Descriere

Set Girafa Sophie si figurina din cauciuc pentru rontait So pure 100% natural. Setul este ambalat intr-o cutie eleganta realizata din carton reciclat. Este perfect pentru a-i ura bun-venit pe lume bebelusui.

 

Girafa Sophie

  • Prima jucarie a bebelusului care stimuleaza toate simturile copilului.
  • Fabricata din cauciuc 100% natural si pictata cu coloranti alimentari. Nu este deloc periculoasa pentru micutul dumneavoastra.
  • Fina la atingere, ca si pielea mamei, girafa are efecte linistitoare asupra bebelusului.

Stimuleaza toate simturile:

  • Vederea : datorita petelor sale de culoare inchisa, contrastante care se gasesc pe tot corpul girafei atrag privirea bebelusului si devin un obiect familiar si linistitor.
  • Auzul: dotata cu un fluier, este amuzanta si totodata stimuleaza auzul bebelusului si il ajuta sa inteleaga relatia dintre cauza si efect.
  • Gustul: girafa Sophie este foarte flexibila si bebelusul o poate mesteca, este ideala pentru calmarea gingiilor copilului in perioada eruptiilor dentare.
  • Simtul tactil: foarte usoara, girafa Sophie este perfect adaptata manutelor mici ale bebelusului, iar picioarele sale lungi si gatul o fac usor de apucat.
  • Mirosul: mirosul aparte al cauciucului extras din arborele de Hevea o face pe Sophie sa fie usor de recunoscut de catre bebelus dintre toate jucariile sale.

Dimensiuni jucarie: inaltime 17 cm

 

Figurina din cauciuc pentru rontait:

fabricat din cauciuc 100% natural

 

Producator

Tara de Origine

Material

Varsta Recomandata

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.