Set pentru dentitie SOPHIEsticat cu zornaitoare Girafa Sophie 0+ luni

152,30 lei

Set pentru dentitie SOPHIEsticat contine renumita Girafa Sophie si o zornaitoarea fabricata din poliester si din bumbac. O idee de cadou sofisticata pentru un nou-nascut!

Stoc epuizat

SKU: VL000009 Categorie: Etichetă: Brand:

Descriere

Set pentru dentitie SOPHIEsticat contine renumita Girafa Sophie si o zornaitoarea fabricata din poliester si din bumbac. O idee de cadou sofisticata pentru un nou-nascut!

Prima jucarie a bebelusului care-i stimuleaza toate simturile!

Caracteristicile Girafei Sophie:

Fabricata din cauciuc 100% natural si pictata cu coloranti alimentari , nu este deloc periculoasa pentru micutul dumneavoastra.

Fina la atingere, ca si pielea mamei, girafa are efecte linistitoare asupra bebelusului.

  • Vederea : datorita petelor sale de culoare inchisa, contrastante care se gasesc pe tot corpul girafei atrag privirea bebelusului si devin un obiect familiar si linistitor.
  • Auzul: dotata cu un fluier, este amuzanta si totodata stimuleaza auzul bebelusului si il ajuta sa inteleaga relatia dintre cauza si efect.
  • Gustul: girafa Sophie este foarte flexibila si bebelusul o poate mesteca. Este ideala pentru calmarea gingiilor copilului in perioada eruptiilor dentare.
  • Simtul tactil: foarte usoara, girafa Sophie este perfect adaptata manutelor mici ale bebelusului. Picioarele sale lungi si gatul o fac usor de apucat.
  • Mirosul: mirosul aparte al cauciucului extras din arborele de Hevea o face pe Sophie sa fie usor de recunoscut de catre bebelus dintre toate jucariile sale.

Dimensiuni jucarie: inaltime 17 cm

Varsta recomandata: 0+ luni

 

Producator

Tara de Origine

Material

Varsta Recomandata

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.