Shopping Cart
Slovenia

De ce sa alegi cosmetice naturale Essentiq din Slovenia

Simplu, pentru ca Essentiq si Slovenia inseamna natura. Slovenii iubesc NATURA, iar Essentiq cuprinde esenta poporului in cosmeticele lor.

In Slovenia activitatile desfasurate in natura sunt cheia.

Fie ca vorbim de jogging, ciclism, drumetii sau simple plimbari. Slovenii sunt un popor norocos. Ei locuiesc intr-o oaza verde, un mix geografic si cultural: Alpi – Mediterana – Podisul Karts – Bazinul Panonic. Acestea au conturat caracterul tarii, care la randul ei a conturat caracterul populatiei.

Pentru ei plimbarile de dupa job sunt la ordinea zilei. Fie ca merg intr-o padure la aer sau se urca pe un deal. Indiferent daca locuiesc intr-un oras mare sau in imprejurimi. Spre exemplu, capitala Ljubljana are o padure in mijlocul orasului si un deal foarte popular la cativa kilometrii de centru (Šmarna gora). O viata normala la ei inseamna escapade de weekend in munti si timp cat mai mult petrecut in natura.

Slovenia

Slovenia are peste 10.000 de kilometri de rute montane marcate, raspandite pe intreg teritoriul tarii. Acestea au peste 150 cabane montane rasfirate de-a lungul lor.

Foarte multi sloveni, poate chiar majoritatea, au pe putin o mica gradina unde cultiva, pentru consum propriu, legume.

Unii au chiar mici vii sau livezi. Timpul petrecut in natura este pentru ei timp de relaxare si modul in care isi petrec timpul liber. Este o practica foarte raspandita, ca in gospodarii sa produca miere, dulceturi, siropuri, vin, muraturi, din legumele si fructele cultivate in propriile gradini. Un procent de aproximativ 5% din populatia Sloveniei sunt apicultori. Natura le este inradacinata in gena si le curge prin vene.

Pentru cei de la Essentiq (Tanja, Tine si Blaz) a dezvolta si produce cosmetice naturale nu este un job. Este un stil de viata. Este o pasiune, cu origini in stilul de viata apropiat de natura al slovenilor. Fiecare dintre ei are o pasiune conectata cu natura: Tine este un ciclist pasionat, Blaz cultiva cu entuziams ardei chilli, iar pentru Tanja plimbarile zilnice in padure sunt nelipsite.

Slovenia inaseamna natura, relaxare, sanatate si bucurie. Produsele Essentiq respecta aceleasi principii si contin acele ingrediente naturale care ofera tot ce este mai bun coprului nostru.

Mi-ar placea sa vad si eu cat mai multi romani constienti de importanta timpului petrecut in natura si de beneficiile pentru sanatatea a ingredientelor pe care aceasta ni le ofera.

Articol publicat cu suportul echipei Essentiq Slovenia.
https://www.essentiq-cosmetics.com/slovenia-makes-us-who-we-are-and-what-we-do/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.