Shopping Cart

Livrare

Benficiezi de livrare GRATUITA dupa cum urmeaza:

prin DPD curier

  • in Bucuresti la comenzi de peste 99 Ron 
  • in tara la comenzi de peste 159 Ron
prin Sameday curier

  • in Bucuresti  sau in tara la comenzi de peste 250 Ron 
Pentru Bucuresti oferim serviciu de Livrare FLEXIBIL, inclusiv dupa ora 17:00!* (serviciu momentan suspendat)

* La cererea ta exprimata in momentul plasarii comenzii si in limita disponibilitatii

 Tarifele pentru livrare sunt:

Pentru livrare prin DPD (24-48 ore):

  • 10.90 Ron (TVA inclus) in Bucuresti 
  • 15.50 Ron (TVA inclus) in tara

Pentru livrare prin Sameday fara ramburs (24-48 ore):

  • 19.65 Ron (TVA inclus) livrare in easybox*
  • 19.65 Ron (TVA inclus) pentru primul kg**/* **

*Pot fi livrate doar coletele de dimensiuni mici sau medii, care incap in locker. In cazul in care coletul nu se incadreaza un reprezentant va va contacta.
**Fiecare kg suplimentar se taxeaza cu 1.70 Ron (TVA inclus).
***Valabil pentru localitatile incluse de firma de curierat Sameday in zona de tarifare standard. Pentru localitatile din afara retelei se percepe o taxa suplimentara de 36.00 Ron (TVA inclus).

Pentru livrare in aceeasi zi in Bucuresti (la urgenta):

  • 20.00 lei (TVA inclus) colet pana intr-un Kg comandat pana in ora 10:30 (serviciu momentan suspendat)

 Date de contact DPD Curier gasiti aici.

In aceasta perioada pot exista intarzieri in livrarea comenzilor, ce se vor comunica telefonic de reprezentantul BioAleea. 

Termenul de livrare este de 24-48 de ore pentru produsele aflate in stoc si comenzile confirmate telefonic de consultantul BioAleea. Timpii de livrare pot suferi modificari in functie de volumul de activitate al firmelor de curierat rapid.

Pentru produsele cu stoc limitat sau livrate doar pe comanda consultantul BioAleea te va contacta pentru detalii privind disponibilitatea si termenul livrarii.

Daca primesti o notificare privind o livrare nereusita la adresa indicata in comanda, te rugam sa folosesti datele primite pentru a contacta curierul si a stabili o noua livrare.

In cazul in care intampini dificultati in procesul de livrare al coletului avem rugamintea sa ne contactezi pentru a incerca solutionarea situatiei. Depunem toate eforturile pentru ca produsele sa ajunga la tine in cel mai scurt timp, insa nu suntem responsabili pentru activitatea firmelor de curierat.

Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Daca coletul prezinta urme de deteriorare te rugam sa mentionezi in scris acest aspect curierului, astfel incat sa te putem despagubi pentru eventualele pagube produse in timpul transportului.