Livrare

Benficiezi de livrare GRATUITA

  • in Bucuresti la comenzi de peste 90 Ron 
  • in tara la comenzi de peste 150 Ron

Pentru Bucuresti oferim serviciu de Livrare FLEXIBIL, inclusiv dupa ora 17:00!* (serviciu momentan suspendat)

* La cererea ta exprimata in momentul plasarii comenzii si in limita disponibilitatii

 

Tarifele pentru livrare sunt:

Pentru livrarea normala prin DPD (24-48 ore):

  • 10.90 Ron (TVA inclus) in Bucuresti 
  • 15.50 Ron (TVA inclus) in tara **

Incepand cu data de 01 aprilie 2020 au intervenit majorari tarifare a livrarilor ca urmare a majorarilor operate de catre firma de curierat. Imediat ce situatia va reveni la normal vom incepe demersurile pentru a gasi cele mai convenabile tarife pentru tine.

Pentru livrare in aceeasi zi in Bucuresti (la urgenta):

  • 20.00 lei (TVA inclus) colet pana intr-un Kg comandat pana in ora 10:30 (serviciu momentan suspendat)

 Date de contact DPD Curier gasiti aici.

**Valabil pentru localitatile incluse de firma de curierat in zona de tarifare standard.

In aceasta perioada pot exista intarzieri in livrarea comenzilor, ce se vor comunica telefonic de reprezentantul BioAleea. 

Termenul de livrare este de 24-48 de ore pentru produsele aflate in stoc si comenzile confirmate telefonic de consultantul BioAleea. Timpii de livrare pot suferi modificari in functie de volumul de activitate al firmelor de curierat rapid.

Pentru produsele cu stoc limitat sau livrate doar pe comanda consultantul BioAleea te va contacta pentru detalii privind disponibilitatea si termenul livrarii.

Daca primesti o notificare privind o livrare nereusita la adresa indicata in comanda, te rugam sa folosesti datele primite pentru a contacta curierul si a stabili o noua livrare.

In cazul in care intampini dificultati in procesul de livrare al coletului avem rugamintea sa ne contactezi pentru a incerca solutionarea situatiei. Depunem toate eforturile pentru ca produsele sa ajunga la tine in cel mai scurt timp, insa nu suntem responsabili pentru activitatea firmelor de curierat.

Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Daca coletul prezinta urme de deteriorare te rugam sa mentionezi in scris acest aspect curierului, astfel incat sa te putem despagubi pentru eventualele pagube produse in timpul transportului