Shopping Cart

Livrare

Livrarea se efectueaza prin firma de curierat BOOKURIER (DPD sau GLS)

Benficiezi de livrare GRATUITA dupa cum urmeaza:

  • in Bucuresti la comenzi de peste 99 Ron 
  • in tara la comenzi de peste 159 Ron
Sub acest prag se percep urmatoarele taxe de livrare:
  • 11.50 Ron (TVA inclus) in Bucuresti 
  • 16.50 Ron (TVA inclus) in tara
La cerere putem expedia comenzile achitate online sau prin banca si prin Sameday sau Cargus la urmatoarele tarife:
  • taxa de livrare Sameday 20 Ron/primele 3 Kg (1 Ron/Kg suplimentar)*
  • taxa de livrare Cargus 27 Ron/primele 3 Kg (1 Ron/Kg suplimentar)*
  • livrare gratuita in Bucuresti  sau in tara la comenzi de peste 300 Ron 

* aceste tarife se aplica doar pentru localitatile aflate in aria de acoperire a firmei de curierat; pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire consultantul BioAleea va va comunica taxa de transport

Date de contact DPD Curier gasiti aici.

Termenul de livrare este de 24-48 de ore pentru produsele aflate in stoc si comenzile confirmate telefonic de consultantul BioAleea. Timpii de livrare pot suferi modificari in functie de volumul de activitate al firmelor de curierat rapid.

Pentru produsele cu stoc limitat sau livrate doar pe comanda consultantul BioAleea te va contacta pentru detalii privind disponibilitatea si termenul livrarii.

Daca primesti o notificare privind o livrare nereusita la adresa indicata in comanda, te rugam sa folosesti datele primite pentru a contacta curierul si a stabili o noua livrare.

In cazul in care intampini dificultati in procesul de livrare al coletului avem rugamintea sa ne contactezi pentru a incerca solutionarea situatiei. Depunem toate eforturile pentru ca produsele sa ajunga la tine in cel mai scurt timp, insa nu suntem responsabili pentru activitatea firmelor de curierat.

Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, sigilat, al producatorului. Daca coletul prezinta urme de deteriorare te rugam sa mentionezi in scris acest aspect curierului, astfel incat sa te putem despagubi pentru eventualele pagube produse in timpul transportulu7