Parfum de camera

Un parfum de camera este alegerea perfecta pentru un mediu placut si relaxant.

Fie ca este vara sau iarna, zilnic ne petrecem timpul in spatii inchise. Pentru a ne relaxa si a ne aduce intr-o stare de bine avem posibilitatea de a alege un parfum de camera natural.

Fiecare aroma are un efect anume asupra starii noastre. Alege combinatiile de uleiuri esentiale in functie de mediu si starea ta. Spre exemplu alege un parfum ambiental diferit la birou fata de acasa.

Arome adesea intalnite in parfumurile de camera sunt tonka, mosc, lemn dulce, anason, cardamon si cedru.

Pentru note fresh alege aromele de citrice precum grapefruit sau lime. Daca iti dorest ceva mai dulce pot incerca variantele cu pere, mandarine sau piersica.

Cand alegi un parfum de camera este important sa te uiti si pe eticheta. Este recomandat a se evita parfumurile care contin ingrediente daunatoare, cu toate ca acestea dau impresia ca au un parfum mai intens si ne ofera aroma timp indelungat.

Alege un odorizant de camera fara: fenoexiethanol, formaldehyde, coloranti artificiali, uleiuri minerale, parfumuri sintetice, PEG, propilen glicol. Un parfum natural are in compozitie uleiuri esentiale naturale si alcool natural. Pentru a evita alergiile sau intolerantele in cazul copiilor si a animalelor de companie, evita parfumurile cu arome intense si ingrediente chimice.

Afisati filtrele

Afișez toate cele 9 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 9 rezultate