Cine administreaza BioAleea.ro?

Site-ul www.bioaleea.ro, denumit in continuare “site” sau “BioAleea” este operat de catre S.C. Bogalio Art S.R.L. cu sediul social in: str. Soarelui nr. 3 bl. C1 ap. 103, Stefanestii de Jos, Ilfov, inmatriculata la Registrul Comertului sub J23/29/2011, Cod identificare fiscala: 27879042, tel. 0723.235.730, denumita in continuare “operator” sau “societate”.

Pentru informatii suplimentare sau daca doriti sa ne contactati va rugam sa ne scrieti pe e-mail la contact@bioaleea.ro sau pe adresa de corespondenta Str. Dr. G. Romniceanu Nr. 5, sector 5, Bucuresti.

Scopul Politicii de Confidentialitate

Aceasta politica de confidentialitate descrie modul in care informatiile dvs. personale sunt colectate, utilizate si distribuite atunci cand vizitati sau faceti o achizitie prin intermediul BioAleea.

Prin utilizarea BioAleea si crearea unui cont de utilizator, declarati in mod expres ca aveti 18 ani impliniti si ca ne permiteti sa va folosim datele personale asa cum este descris in cele ce urmeaza. In caz contrar va rugam sa incetati folosirea acestui site.

Aceasta Politica de Confidentialitate poate suferii modificari in functie de cerintele Legislative in vigoare. Modificarile semnificative vor fi aduse la cunostinta dvs. prin mediul electronic (e-mail sau anunt pe site).

Informatii cu caracter personal colectate

Cand vorbim despre Informatii cu caracter personal in aceasta politica de confidentialitate, vorbim atat de informatii despre comanda (date personale de identificare), cat si de indormatii despre dispozitive (informatii anonime). 

Datele personale de identificare – se colecteaza in momentul in care va creati un cont de utilizator pe site, cand plasati o comanda sau cand va inregistrati la newsletter.

  • Nume si prenume;
  • Adresa de facturare si/sau adresa de livrare;
  • Numar de telefon;
  • Adresa de e-mail;
  • Parola de acces (aceasta parola o generati dumneavoastra in timpul crearii contului).
  • Cand este cazul – date privind societatea pe care o reprezentati (si in numele careia actionati), precum si calitatea dvs in cadrul acesteia;
  • Informatii necesare facturarii.

De asemenea, in momentul in care se plaseaza o comanda telefonica ne rezervam dreptul de a inregistra convorbirea telefonica si de a pastra aceasta inregistrare.

Pentru orice alte date personale solicitate in viitor, va vom cere acordul in prealabil.

Informatii anonime

Cand vizitati site-ul, colectam automat anumite informatii despre dispozitivul dvs., inclusiv informatii despre browserul dvs. web, adresa IP, fusul orar si unele cookie-uri instalate pe dispozitiv. In plus, pe masura ce rasfoiti pagini din site, colectam informatii despre paginile web individuale sau produsele pe care le vizualizati, ce site-uri web sau termeni de cautare v-au referit la site si informatii despre cum interactionati cu site-ul. Ne referim la aceste informatii colectate automat ca Informatii despre dispozitiv.

Colectam aceste informatii intr-un mod care nu permite identificarea dvs. personala, insa este posibil ca la un moment dat sa asociem (noi sau partenerii nostri) aceste informatii cu identitatea dvs. in cazul in care exista un cont de utilizator creat.

Colectam informatiile despre dispozitiv folosind urmatoarele tehnologii:

  • cookie-urile care sunt fisiere de date plasate pe dispozitiv sau pe computer si contin adesea un identificator unic anonim. Pentru mai multe informatii despre cookie-uri si despre modul de dezactivare a cookie-urilor, vizitati http://www.allaboutcookies.org;
  • actiuni de urmarire a „fisierelor de jurnal” care apar pe site si colectarea datelor, inclusiv adresa IP, tipul browserului, furnizorul de servicii Internet, paginile de trimitere / iesire si inregistarile de data / ora;
  • etichetele si pixelii care sunt fisiere electronice utilizate pentru a inregistra informatii despre modul in care navigati pe site.

 

Scopul colectarii informatiilor cu caracter personal

Informatiile colectate de la dvs. sunt necesare in general pentru:

  • a indeplini comenzile plasate prin intermediul site-ului (inclusiv procesarea informatiilor dvs. de plata, organizarea transportului si furnizarea de facturi si / sau confirmari de comenzi, informari despre starea comenzii);
  • comunicarea cu dvs. si inregistrarea in calitate de utilizator al site-ului;
  • a va oferi informatii sau publicitate referitoare la produsele, serviciile, promotiile sau reducerile noastre sau ale partenerilor nostri, in conformitate cu preferintele pe care le-ati impartasit cu noi;
  • a putea participa la tombole, licitatii, concursuri sau sondaje, sa puteti completa chestionare si sa puteti comanda carduri sau vouchere cadou de pe site-ul nostru;
  • a putea face comentarii sau sugestii pe site.

Utilizam informatiile despre dispozitiv pe care le colectam in general pentru:

  • a ne ajuta sa monitorizam potentialele riscuri (in special adresa IP);
  • a imbunatati si a optimiza site-ul nostru (de exemplu, generand analize despre modul in care clientii nostri navigheaza si interactioneaza cu site-ul si pentru a evalua succesul campaniilor noastre de marketing si publicitate);
  • a va recunoaste atunci cand reveniti pe site si a va oferi o experienta personalizata;
  • a imbunatati functionarea site-ului si administrarea sistemului;
  • a imbunatati experienta vizitatorilor si pentru a personaliza continutul, aspectul si serviciile site-ului.

 

Impartasirea informatiilor personale si retentia datelor

Cand plasati o comanda prin intermediul site-ului, vom pastra informatiile dvs. de comanda, considerate necesare, pentru inregistrarile noastre, cu exceptia cazului in care si pana cand ne cereti sa stergem aceste informatii.

Impartasim informatiile personale considerate necesare cu terte parti pentru a ne ajuta sa procesam si sa livram comenzile dvs, asa cum este descris mai sus.

Lista procesatorilor de date cu caracter personal carora le putem dezvalui informatiile dvs. sunt:

  • angajatii, consultantii nostri si alte persoane autorizate care au nevoie sa cunoasca aceste informatii;
  • companiile din grupul din care face parte administratorul site-ului sau asociatii acestuia;
  • parteneri terti si furnizori de servicii necesare desfasurarii activitatii si procesarii comenzilor dvs.: furnizori de platforme e-commerce, furnizori gazduire site, curieri, consultanti monitorizare si optimizare site, companii de publicitate, marketing si comunicare.

Partenerii nostri curenti sunt: WooCommerce, Virtono, Google, Facebook, Instagram, Tweeter, MobilPay (Netopia), Urgent Cargus, Dynamic Parcel Distribution (DPD), Fastius Curier, MailChimp.

Cu toti partenerii s-au efectuat demersuri pentru a ne asigura ca datele dvs. personale sunt utilizate in conformitate cu legislatia in vigoare.

Aceasta lista poate suferi modificari, ce se vor actualiza in timp real in cadrul Politicii de Confidentialitate.

Folosim Google Analytics pentru a ne ajuta sa intelegem cum clientii nostri utilizeaza site-ul – puteti citi mai multe despre modul in care Google utilizeaza informatiile dvs. personale aici: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/ . De asemenea, puteti renunta la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Pentru informatii detaliate privind modul de procesare a datelor dvs. cu caracter personal in cazul furnizorului de plati cu cardul prin intermediul site-ului BioAleea va rugam sa accesati sectiunea dedicata a companiei mobilPay (Netopia) aici.

In cele din urma, putem sa va impartasim si informatiile dvs. personale pentru a respecta legile si reglementarile aplicabile, pentru a raspunde la o citatie, mandat de cautare sau alta solicitare legala pentru informatiile pe care le primim sau pentru a ne proteja in alt mod drepturile. Datele dvs. se mai pot dezvalui in cazul unei fuziuni, asocieri, vanzari sau reorganizari a companiei, caz in care veti fi notificat pe e-mail sau prin intermediul site-ului.

Bogalio Art SRL nu inchiriaza si nu vinde datele dvs. personale altor firme.

DO NOT TRACK Retineti ca nu modificam practicile de colectare a datelor si de utilizare a site-ului atunci cand vedem semnalul Nu urmariti (DO NOT TRACK) din browserul dvs. In acest caz, se vor folosi doar informatiile necesare pentru plasarea si procesarea unei comenzi, dar nu informatiile Statistice, Functionale sau de Marketing (profilare).

Care sunt drepturile dvs.?

Daca sunteti rezident european, aveti dreptul sa accesati informatiile personale pe care le detinem despre dvs. si sa cereti corectarea, actualizarea sau stergerea informatiilor dvs. personale. Daca doriti sa exercitati acest drept, va rugam sa ne contactati.

In plus, daca sunteti rezident european, retineti ca va procesam informatiile pentru a putea indeplini contractele pe care le-am putea avea cu dvs. (de exemplu, daca faceti o comanda prin intermediul site-ului) sau pentru a va urmari interesele legitime de afaceri enumerate mai sus.

Conform GDPR aveti o serie de drepturi importante, pe care noi suntem obligati sa ne asiguram ca sunt respectate:

  • Dreptul la informare – art. 13 si 14 GDPR – prin care dvs. aveti dreptul sa stiti din momentul colectarii datelor scopul colectarii si modul utilizarii, terti catre care se vor dezvalui/transfera, etc.
  • Dreptul de acces la date – art. 15 GDPR – prin care aveti dreptul de a obtine din partea noastra o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, in caz afirmativ, acces la datele respective.
  • Dreptul la rectificarea datelor – art. 16 GDPR – va permite sa obtineti de la noi, fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc. Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, aveti dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.
  • Dreptul la stergerea datelor – art. 17 GDPR – va permite sa obtineti din partea noastra stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara intarzieri nejustificate. Exista, totusi, si exceptii de la aceasta regula, cum ar fi ideea ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.
  • Dreptul la restrictionarea datelor – art. 18 GDPR, in situatiile prevazute de lege
  • Dreptul de notificare privind rectificarea sau stergerea datelor cu caracter personal sau restrictionarea prelucrarii – art. 19 GDPR.
  • Dreptul la portabilitatea datelor – art. 20 GDPR – aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si pe care le-ati furnizat operatorului intr-un format structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra.
  • Dreptul la opozitie – art. 21 GDPR – aveti dreptul de a va opune, spre exemplu, prelucrarii datelor dvs. personale, atunci cand acestea sunt prelucrate in scop de marketing direct. In toate materialele de tip newsletter transmise de noi veti avea mereu optiunea de dezabonare.
  • Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod posta/l 010336, Bucuresti, Romania. +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

 

Ne rezervam urmatoarele drepturi in procesarea solicitarilor dvs.:

Perioada de timp in care vom incerca sa ne incadram pentru a raspunde solicitarilor dvs. este de 30 de zile calendaristice. Aceasta perioada poate fi prelungita in baza unei notificari care argumenteaza motivul prelungirii.

Datorita unor prevedieri legale este posibil sa apara restrictionarea accesului la toate sau unele dintre datele dvs. personale. In cazul unui refuz a cerereii dvs. de acces, va vom informa cu privire la motivul refuzului.

In cazul in care, in baza informatiilor dvs. de identificare furnizate in solicitarea transmisa nu reusim sa identificam datele dvs. personale, va vom solicita date suplimentare de identificare. In cazul in care nu ne sunt furnizate informatiile necesare vom fi nevoiti sa nu dam curs solicitarii dvs. pana la furnizarea informatiilor solicitate.

Securitatea datelor

Administratorul BioAleea se angajeaza sa efectueze toate demersurile care ii stau la dispozitie pentru ca datele dvs. personale sa fie protejate impotriva pierderii, utilizarii incorecte, divulgarii, modificarii, indisponibilitatii, accesul neautorizat sau distrugerea acestora. Cu toate acestea, avand in vedere ca datele dvs. sunt furnizate prin intermediul internetului nici o masura nu este 100% sigura si nu putem oferi garanti privind eficienta totala a protectiei. Bogalio Art SRL prin intermediul BioAleea nu va fi responsabila cand pierderea datelor rezulta dintr-o cauza ce nu tine de noi si nici pentru actiunile unor terti care v-ar putea folosi datele in mod neautorizat sau ilegal.

Datele dvs. sunt criptate cu tehnologia Secure Socket Layer (SSL).

Redirectionarea prin link catre alte site-uri

Pe toata perioada de functionare a site-ului BioAleea pot exista in pagini link-uri active catre alte site-uri web. Bogalio Art SRL nu este responsabila de prevederile acestor site-uri web privind modul de folosire a datelor cu caracter personal. Prin accesarea acestor link-uri va supuneti Politicii de Confidentialitate a site-ului respectiv.

Date de contact pentru exercitarea drepturilor dvs.:

  • E-mail: contact@bioaleea.ro
  • Telefon: 0723.235.730
  • Adresa de corespondenta: Str. Dr. Grigore Romniceanu nr. 5, sector 5, Bucuresti

 

Politica actualizata in data de 25.05.2018

Echipa BioAleea

Aboneaza-te la newsletter-ul BioAleea

Primesti

  • NOUTATI
  • REDUCERI EXCLUSIVE
  • VOUCHERE
  • CADOURI