Badger este o companie de familie din Gilsum, New Hampshire, infiintata de Bill White in anul 1995, cand in calitate de dulgher care lucra pe timpul iernilor reci din New Hampshire, a creat un balsam de maini pentru mainile lui crapate.

Cu timpul au amestecat cele mai bune extracte din plante organice, uleiuri exotice, ceara de albine si minerale, pentru a face cele mai sigure si eficiente produse, care sa calmeze si sa vindece, sa protejeze si sa trateze corpul.

Compania a crescut si a ajuns la peste 100 de produse si 80 de angajati, iar Badger Bill continua sa fie CEO-ului impreuna cu sotia sa Katie si a celor doua fiice Emily si Rebecca.

Sunt folosite numai ingrediente care se incadreaza in standardele lor riguroase pentru o agricultura sanatoasa si cu procesare minima.

De exemplu, uleiul de masline pe care il folosesc in majoritatea produselor noastre vine din sudul Spaniei si este extrem de gustos. Uleiul esential de trandafiri este distilat cu abur din Bulgaria, din petale alese chiar in aceeasi zi. Este nevoie de 5 tone de petale de trandafiri pentru a face un litru din acest ulei pretios.

Exista 3 ingrediente cheie care se afla in toate balsamurile Badger: uleiul de masline, ulei de ricin si ceara de albine.

Sortare dupa:
Vizualizeaza:

Aboneaza-te la newsletter-ul BioAleea

Primesti

  • NOUTATI
  • REDUCERI EXCLUSIVE
  • VOUCHERE
  • CADOURI