Faina de cocos bio din ingrediente de agricultura ecologica.

Bogata in fibre si in proteine, faina bio din nuca de cocos nu contine gluten, in mod natural. Datorita continutului mare de fibre, faina de cocos nu are impact atat de mare asupra nivelului de zahar din sange, asa cum are consumul altor tipuri de faina din cereale.

Faina din nuca de cocos, contine, de asemenea, un procent de 17% grasimi, care, desi sunt majoritatea saturate, se digera usor, produc energie si au proprietati antivirale, antimicrobiene si antifungice.

Ingrediente: *Faina bio din nuca de cocos.*ingrediente din agricultura biologica.

Alergeni: Poate contine urme de fructe in coaja, gluten si lupin.

100g de produs contin in medie:

Valoare energetica: 1570kj/378kcal

Grasimi: 17g (din care gr. saturate: 16g),

Carbohidrati: 22g(din care zaharuri: 16g),

Fibre: 32g;

Proteine: 19,4g;

Sare: 0,07g.

Mod de utilizare: Consistenta este foarte fina, ideala pentru prepararea produselor de patiserie, cum sunt tartele, biscuitii, pentru a ingrosa cremele si sosurile sau pentru a conferi o aroma exotica retetelor.

Mod de prastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.

Ambalaj

500 gr

Producator

La Finestra Sul Cielo

Tara de Origine

Italia

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ECO Faina de cocos 500g”

Adresa de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate

Produse asemanatoare