Descriere
Faina de cocos este bogata in fibre si proteine, contine 17% grasimi preponderent saturate si nu contine gluten in mod natural.
Datorita continutului mare de fibre, faina de cocos nu are impact atat de mare asupra nivelului de zahar din sange, asa cum are consumul altor tipuri de fainuri din cereale.
Acest aliment obtinut din nuca de cocos contine, de asemenea, un procent de 17% grasimi, care, desi sunt majoritatea saturate, se digera usor, produc energie si au proprietati antivirale, antimicrobiene si antifungice.
100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 1570kj/378kcal
Grasimi: 17g (din care gr. saturate: 16g),
Carbohidrati: 22g(din care zaharuri: 16g),
Fibre: 32g;
Proteine: 19,4g;
Sare: 0,07g.
Ingrediente: * Faina din nuca de cocos.
*ingrediente din agricultura biologica.
Alergeni: Poate contine urme de fructe in coaja, gluten si lupin.
Mod de utilizare: Consistenta este foarte fina, ideala pentru prepararea produselor de patiserie, cum sunt tartele, biscuitii, pentru a ingrosa cremele si sosurile sau pentru a conferi o aroma exotica retetelor.
Mod de prastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.
Produs certificat bio si vegan.
Recomandam si uleiul de cocos despre care poti citi aici.
Nu există recenzii până acum.