Faina de roscove din ingrediente de agricultura ecologica. Ideala pentru retete de patisserie, prajituri inlocuind cu success cacaua.

Roscova (Ceratonia siliqua) face parte din familia leguminoase, alaturi de membri notorii ai acestei clase (soia, fasole, linte, lupin, mazare, bob). Copacul producator de pastai poate ajunge si la 12-15 m inaltime.

Este cunoscuta si apreciata din cele mai vechi timpuri (cu mii de ani i.e.n.), fiind folosita drept aliment de baza si complet, de catre cea mai saraca patura sociala, din cauza pretului sau de cost extrem de scazut. Induce bazicitate in organism, fiind un aliment alcalin, care nu stimuleza aciditatea gastrica.

Nu are nevoie sa-i adaugam indulcitori pentru a-i da un gust bun. Dispune de zaharuri proprii, similare celor din fructe, avand un gust discret dulceag si placut, nu contine gluten si nici lactoza.

Reprezinta o sursa importanta de calciu, are un indice glicemic scazut, inhiba dezvoltarea bacteriilor intestinale patogene (mai ales E. coli) si restabileste un peristaltism normal, prin continutul de tanin, acid galic si pectine.

Faina de roscove este un ingredient important pentru produsele de patiserie, inlocuind cu success cacaua.

Ingrediente: *Faina bio de roscove.*ingrediente din agricultura biologica.

Alergeni: Poate contine urme de cereale cu gluten, seminte de lupin.

100g de produs contin in medie:

Valoare energetica: 1515kj / 364kcal,

Grasimi: 13g (grasimi saturate: 7,8g),

Carbohidrati: 29g (din care zaharuri: 1,8g)

Proteine: 18g;

Fibre: 30g;

Sare: 0,05g.

Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.

Ambalaj

250 gr

Producator

La Finestra Sul Cielo

Tara de Origine

Italia

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ECO Faina de roscove 250g”

Adresa de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate

Produse asemanatoare