Faina de sorg bio din ingredinete de agricultura ecologica.

Sorgul este a cincea cea mai cultivata cereala din intreaga lume, dupa grau, orez, porumb si orz. Insa aceasta cereala gustoasa si fara gluten este destul de putin cunoscuta si consumata la noi. Este folosit preponderent in preparate traditionale din Africa, Europa de Sud dar si in America Centrala si Asia.

Sorgul contine o gama variata de fitochimicale care actioneaza ca antioxidanti in corp, asa cum sunt taninele, acizii fenolici, antocianinele, fitosterolii si policosanolii.

Este o cereala usor de digerat, fara gluten in mod natural, recomandata in boala celiaca.

Poate fi folosita la prepararea painii si a aluaturilor coapte, dulci sau sarate.

– Nu contine gluten in mod natural,

– Sursa de fibre,

– Sursa de proteine.

Ingrediente: *Faina de sorg.*ingrediente din agricultura ecologica.

Alergeni: poate contine urme de soia, cereale cu gluten, susan, fructe in coaja.

100g de produs contin in medie:

Valoare energetica: 1625kj / 384kcal,

Grasimi: 3,29g (din care grasimi saturate: 0,48g),

Carbohidrati: 77,47g (din care zaharuri: 1,87g),

Fibre: 6,6g,

Proteine: 7,87g;

Sare: 0,3g.

Mod de pastrare: La loc uscat si racoros, departe de surse de caldura.

Ambalaj

500 gr

Producator

La Finestra Sul Cielo

Tara de Origine

Italia

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ECO Faina de sorg 500g”

Adresa de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate

Produse asemanatoare