ECO Faina de sorg 500g

13,30 lei

Faina de sorg bio nu contine gluten in mod natural, bogata in antioxidanti, usor de digerat, fiind recomandata in boala celiaca. Ideala pentru a prepara painea si aluaturile.

Stoc epuizat

Descriere

Faina de sorg bio nu contine gluten in mod natural, bogata in antioxidanti, usor de digerat, fiind recomandata in boala celiaca. Ideala pentru a prepara painea si aluaturile.

Faina de sorg contine o gama variata de fitochimicale care actioneaza ca antioxidanti in corp, asa cum sunt taninele, acizii fenolici, antocianinele, fitosterolii si policosanolii. Sursa de fibre si proteine.

Sorgul este a cincea cea mai cultivata cereala din intreaga lume, dupa grau, orez, porumb si orz. Insa aceasta cereala gustoasa si fara gluten este destul de putin cunoscuta si consumata la noi. Este folosit preponderent in preparate traditionale din Africa, Europa de Sud dar si in America Centrala si Asia.

Poate fi folosita la prepararea painii si a aluaturilor coapte, dulci sau sarate.

Ingrediente: *Faina de sorg.*ingrediente din agricultura ecologica.

Alergeni: poate contine urme de soia, cereale cu gluten, susan, fructe in coaja.

100g de produs contin in medie:

Valoare energetica: 1625kj / 384kcal,

Grasimi: 3,29g (din care grasimi saturate: 0,48g),

Carbohidrati: 77,47g (din care zaharuri: 1,87g),

Fibre: 6,6g,

Proteine: 7,87g;

Sare: 0,3g.

Mod de pastrare: La loc uscat si racoros, departe de surse de caldura.

Ambalaj

Producator

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ECO Faina de sorg 500g”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.