Descriere
Faina de sorg bio nu contine gluten in mod natural, bogata in antioxidanti, usor de digerat, fiind recomandata in boala celiaca. Ideala pentru a prepara painea si aluaturile.
Faina de sorg contine o gama variata de fitochimicale care actioneaza ca antioxidanti in corp, asa cum sunt taninele, acizii fenolici, antocianinele, fitosterolii si policosanolii. Sursa de fibre si proteine.
Sorgul este a cincea cea mai cultivata cereala din intreaga lume, dupa grau, orez, porumb si orz. Insa aceasta cereala gustoasa si fara gluten este destul de putin cunoscuta si consumata la noi. Este folosit preponderent in preparate traditionale din Africa, Europa de Sud dar si in America Centrala si Asia.
Poate fi folosita la prepararea painii si a aluaturilor coapte, dulci sau sarate.
Ingrediente: *Faina de sorg.*ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: poate contine urme de soia, cereale cu gluten, susan, fructe in coaja.
100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 1625kj / 384kcal,
Grasimi: 3,29g (din care grasimi saturate: 0,48g),
Carbohidrati: 77,47g (din care zaharuri: 1,87g),
Fibre: 6,6g,
Proteine: 7,87g;
Sare: 0,3g.
Mod de pastrare: La loc uscat si racoros, departe de surse de caldura.
Nu există recenzii până acum.