ECO Faina de tapioca 250g

15,90 lei

Faina de tapioca este obtinuta din radacina plantei de origine tropicala numita manioc. Este un aliment care nu contine gluten in mod natural.

În stoc

Descriere

Faina de tapioca este obtinuta din radacina plantei de origine tropicala numita manioc. Este un aliment care nu contine gluten in mod natural.

Faina de tapioca se foloseste pentru a da consistenta felurilor de mancare, supe, gemuri, dar si pentru aluaturile coapte.

Este bogata in fibre, vitaminele B si C. Este recomandata datorita calitatilor antiseptice si cicatrizante asupra sistemului digestiv, constituind un protector al mucoasei digestive.

In timpul celui de-al doilea razboi mondial, multi refugiati din sud-estul Asiei au supravietuit doar cu tapioca.

Ingrediente: *Faina bio de tapioca.

*ingrediente din agricultura biologica.

Alergeni: Poate contine urme de soia, cereale cu gluten, susan si fructe in coaja.

100g de produs contin in medie:

Valoare energetica: 1605kj/378kcal,

Grasimi: 0,1g (din care grasimi saturate: 0g),

Carbohidrati: 94,1g (din care zaharuri: 6,7g),

Proteine: 0,1g;

Fibre: 0 g;

Sare: 0,126g.

Mod de consum: Dizolvati o lingurita de produs in supe, pentru a le coferi cremozitate.

Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.

Produs certificat bio si vegan.

Ambalaj

250 gr

Producator

La Finestra Sul Cielo

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ECO Faina de tapioca 250g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.