Tapioca este faina obtinuta din radacina plantei de origine tropicala, numita manioc.

Faina de tapioca se foloseste pentru a da consistenta felurilor de mancare, supe, gemuri, dar si pentru aluaturile coapte.

Nu contine gluten in mod natural . In timpul celui de-al doilea razboi mondial, multi refugiati din sud-estul Asiei au supravietuit doar cu tapioca. Este bogata in fibre, vitaminele B si C. Este recomandata datorita calitatilor antiseptice si cicatrizante asupra sistemului digestiv , constituind un protector al mucoasei digestive.

Ingrediente: *Faina bio de tapioca.*ingrediente din agricultura biologica.

Alergeni: Poate contine urme de soia, cereale cu gluten, susan si fructe in coaja.

100g de produs contin in medie:

Valoare energetica: 1605kj/378kcal,

Grasimi: 0,1g (din care grasimi saturate: 0g),

Carbohidrati: 94,1g (din care zaharuri: 6,7g),

Proteine: 0,1g;

Fibre: 0 g;

Sare: 0,126g.

Mod de consum: Dizolvati o lingurita de produs in supe, pentru a le coferi cremozitate.

Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.

Ambalaj

250 gr

Producator

La Finestra Sul Cielo

Tara de Origine

Italia

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „ECO Faina din tapioca 250g”

Adresa de mail nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate

Produse asemanatoare