Descriere
Faina de tapioca este obtinuta din radacina plantei de origine tropicala numita manioc. Este un aliment care nu contine gluten in mod natural.
Faina de tapioca se foloseste pentru a da consistenta felurilor de mancare, supe, gemuri, dar si pentru aluaturile coapte.
Este bogata in fibre, vitaminele B si C. Este recomandata datorita calitatilor antiseptice si cicatrizante asupra sistemului digestiv, constituind un protector al mucoasei digestive.
In timpul celui de-al doilea razboi mondial, multi refugiati din sud-estul Asiei au supravietuit doar cu tapioca.
Ingrediente: *Faina bio de tapioca.
*ingrediente din agricultura biologica.
Alergeni: Poate contine urme de soia, cereale cu gluten, susan si fructe in coaja.
100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 1605kj/378kcal,
Grasimi: 0,1g (din care grasimi saturate: 0g),
Carbohidrati: 94,1g (din care zaharuri: 6,7g),
Proteine: 0,1g;
Fibre: 0 g;
Sare: 0,126g.
Mod de consum: Dizolvati o lingurita de produs in supe, pentru a le coferi cremozitate.
Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.
Produs certificat bio si vegan.
Nu există recenzii până acum.