Fulgi de ovaz fara gluten bio 500 g

16,00 lei

Fulgi de ovaz fara gluten bio 500 g

16,00 lei

Fulgi de ovaz fara gluten, un superaliment neprocesat termic sau chimic, plin de nutrienti: proteine, minerale, fibre si vitamine. Un aliment sanatos, recomandat mai ales copiilor.

Descriere

Fulgi de ovaz fara gluten, un superaliment neprocesat termic sau chimic, plin de nutrienti: proteine, minerale, fibre si vitamine.

Acesti fulgi de ovaz fara gluten sunt printre cele mai sanatoase cereale de pe planeta, recomandati mai ales copiilor.

Nu contine: aditivi, coloranti sau conservanti, gluten (ambalat intr-o fabrica ce nu proceseaza gluten), OMG, lactoza, grasimi „trans”, metale grele.

Este un produs raw, vegan, neiradiat. Testate fizico-chimic impotriva pesticidelor, metalelor grele si substantelor contaminante.

Proprietati:

  • Aliment favorit al sportivilor, este ideal pentru sustinerea arderilor de grasimi in timpul exercitiului fizic.
  • Datorita carbohidratilor cu eliberare treptata, pastreaza nivelul glicemic redus in sange si ofera o energie constanta.
  • Contine foarte multe fibre, ideale pentru o digestie sanatoasa.
  • Fibrele glucan scad pofta de mancare, cu efectul benefic de crestere a hormonului colecistochinina.
  • Totodata ajuta la reducerea nivelului colesterolului rau LDL, controlul insulinei si sustinerea bacteriilor benefice din sistemul digestiv.
  • Fulgii de ovaz pot ajuta la normalizarea pH-ului si la frumusetea pielii.
  • Studiile arata ca, daca inlocuiesti cerealele dulci procesate de la micul dejun cu ovaz, ii vei ajuta pe copii sa se concentreze si sa-si mentina atentia pe parcursul intregii dimineti petrecute la scoala.
  • Origine 100% naturala

Mod de utilizare:

  • Fulgi de ovaz fara gluten gata de consum la scurt timp dupa hidratare, datorita modalitatii delicate de procesare prin mijloace exclusiv mecanice.
  • Consuma acest superaliment ori de cate ori ai ocazia.
  • Ideal pentru micul dejun, il pregatesti cu lapte, apa sau lapte vegetal.
  • Poti adauga nuci (fistic, caju, migdale), seminte, fructe deshidratate sau fructe de padure proaspete pentru un gust fantastic.
  • Fulgii de ovaz sunt minunati in deserturi, briose si alte aluaturi rapide.
  • Ii poti da prin rasnita pentru a obtine o faina pe care o adaugi usor la orice fel de mancare sau desert sanatos.
  • Dupa deschidere, pastreaza produsul la temperatura camerei, in punga bine inchisa.
  • Fereste-l de umiditate si de razele directe ale soarelui.

Ingrediente: 100% fulgi de ovaz mici fara gluten* (Avena sativa).

*=agricultura ecologica.

Produs certificat ecologic cu certificarea numarul ES-ECO-019.

Valori nutritionale/100g: energie Kcal/KJ 365/1530, proteine 14.0g, carbohidrati 56.0g din care zaharuri 1.3g, fibre 11.0g, grasimi 6.9g din care saturate 1.2g din care nesaturate (trans) 0g, sare 0.1mg, magneziu 47% DZR 177mg, fosfor 75% DZR 523mg, betaglucan 5.0g.

Produs in Spania pentru Republica BIO.

 

Informații suplimentare

Producator

Republica Bio

Tara de Origine

Finlanda

Ambalaj

500 gr

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fulgi de ovaz fara gluten bio 500 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

NOTA INFORMATIVA

Descrierea produselor cuprinde informatiile puse la dispozitie de producator/distribuitor. Magazinul nostru nu se face responsabil pentru eventualele modificari ulterioare ce nu au fost aduse in atentia noastra de catre producator/distribuitor.