Fulgi de ovaz fara gluten, bogati in fibre, vitamine si minerale. O excelenta sursa de nutrienti si proteine.

 

Fulgi de ovaz fara gluten bogati in:

  • fibre insolubile, cat si fibre solubile
  • vitamina E
  • vitamine esentiale din complexul B
  • minerale: magneziu, fier, cupru, calciu si zinc.
  • proteine

 

Nu contine: alergeni, gluten, GMO

Produs Vegan

Ingrediente: 100% Fulgi ce Ovaz * Fini fara Gluten
* din agricultura ecologica

Informatii nutritionale/100g:
Energie…………364kcal/1533kj
Grasimi…………8.4g
din care grasimi saturate….2g
Carbohidrati…..64g
din care zahar………3.3g
Proteine………..16.8g
Fibre ……………13.2g
Sare…………….0.13g

Mod de utilizare: Fulgii de Ovaz pot fi consumati ca atare sau gatiti, in diverse preparate. Pot fi amestecati in lapte vegetal.

Atentie! Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.

 

Producator

Niavis

Tara de Origine

Danemarca

Ambalaj

250 gr

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fulgi de ovaz fara gluten ecologici 250 gr”

Adresa ta de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate

produse asemanatoare