Despre noi

Site-ul www.bioaleea.ro, denumit in continuare “site” sau “BioAleea” este operat de catre S.C. Bogalio Art S.R.L. cu sediul social in: str. Soarelui nr. 3 bl. C1 ap. 103, Stefanestii de Jos, Ilfov, inmatriculata la Registrul Comertului sub J23/29/2011, Cod identificare fiscala: 27879042, tel. 0742.819.704, denumita in continuare “operator” sau “societate”.

Pentru informatii suplimentare sau daca doriti sa ne contactati va rugam sa ne scrieti pe e-mail la contact@bioaleea.ro sau pe adresa de corespondenta Str. Dr. G. Romniceanu Nr. 5, sector 5, Bucuresti (punct de lucru).

Pentru utilizarea site-ului in cele mai bune conditii, va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de utilizare pe care le vom prezenta in continuare.

 

Termeni si Conditii – Scop

Folosirea site-ului, inclusiv vizitarea si vizualizarea sa, crearea unui cont de utilizator, implica acceptarea tacita, fara obiectiuni a tuturor Termenilor si Conditiilor de utilizare si a Politicii de Confidentialitate (inclusiv acordul pentru folosirea cookie-urilor), care au valoarea unui contract valabil incheiat, motiv pentru care, in situatia in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii va rugam sa incetati accesarea sau utilizarea site-ului in orice fel.

Bogalio Art S.R.L isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestor „Termeni si Conditii”, precum si continutul site-ului, putand sterge sau adauga informatii in orice moment sau suspenda orice activitate pe Site, fara vreo notificare prealabila. Termenii si Conditiile se pot modifica pentru a reflecta modificarile legislative, ale practicilor noastre interne, ale site-ului, ale tehnologiei folosite, etc. Daca modificarile sunt cu impact major acestea vor fi comunicate electronic, pe adresa dvs. de e-mail specificata in contul dvs. sau printr-un mesaj in cadrul site-ului. Vom considera acceptul dvs. continuarea folosirii site-ului.

Va recomandam sa accesati pagina “Termeni si Conditii” la fiecare utilizare a site-ului, aici putand fi gasita cea mai recenta versiune a acestora.

Pentru a intelege conditiile de utilizare a site-ului nostru, modul in care va puteti inregistra si crea un cont de utilizator (in calitate de consumator sau in numele entitatii juridice pe care o reprezentati), cat si pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a comanda produse, va rugam sa cititi detaliile de mai jos.

 

Contul de utilizaror

Pentru a facilita comanda si achizitia de produse de pe BioAleea va recomandam crearea unui cont de utilizator. Acesta nu este insa obligatoriu.

Cum se creeaza contul de utilizator:

 • Voluntar, de catre dvs. In acest scop, va vom solicita sa introduceti anumite date cu caracter personal.

sau,

 • De catre operatorul nostru – in numele dvs., atunci cand preferati sa comandati produsele prin telefon; cu acordul dvs., operatorul va va prelua si introduce datele cu caracter personal in cont.

Ca sa aflati ce date cu caracter personal putem colecta despre dvs., cum le folosim si cum va obtinem acordul, va rugam sa consultati Politica de Confidentialitate.

Daca sunteti reprezentant al unei entitati juridice:

Cand comandati produse nu in calitate de consumator, ci pentru o entitate juridica (de exemplu, companie, ONG, PFA) pe care o reprezentati si in numele careia actionati, va fi nevoie sa ne furnizati si cateva informatii despre aceasta entitate (in plus fata de datele dumneavoastra pentru crearea contului):

 • Denumire si Sediu social;
 • Numar de inregistrare la Registrul Comertului sau in Registrul National ONG (dupa caz);
 • CUI sau CIF;
 • Banca si Contul entitatii juridice.

Cand comunicati cu noi in numele respectivei entitati juridice pe care o reprezentati, implicit declarati in mod expres ca aveti autoritatea de a actiona in numele acesteia; acordul dumneavoastra asupra acestor Termeni si Conditii va obliga din punct de vedere legal respectiva entitate.

Contul se administreaza in baza informatiilor furnizate la crearea lui. Contul de utilizator se creeaza personal pentru dvs., cu datele dvs. de identificare.

 

Cum Comand?

Plasare comanda – direct pe site, pe e-mail sau telefonic. Comanda minima este de 30 lei. Sub aceasta valoare ne rezervam dreptul de a nu procesa comanda.

Comanda directa pe site:

 • Autentificarea in contul dumneavoastra de utilizator (daca este cazul);
 • Selectarea produselor si adaugarea lor in cosul de cumparaturi (in baza butoanelor dedicate);
 • Numarul de bucati dintr-un anumit produs se poate selecta fie in momentul adaugarii in cos, sau direct din cos;
 • In cadrul cosului de cumparaturi aveti posibilitatea de a introduce cuponul de reducere, in cazul in care detineti unul valid, pentru a va diminua valoarea totala de plata;
 • Click pe butonul „La finalizare comanda” – unde trebuie sa introduceti informatiile necesare pentru finalizarea comenzii;
 • Dupa introducerea adresei de livrare apar metodele de livrare, in functie de care se afiseaza si costul livrarii;
 • Puteti opta pentru plata ramburs la livrare sau plata cu cardul online securizata;
 • Dupa finalizarea comenzii, aceasta se transmite automat catre noi, iar dvs. primiti pe adresa de e-mail indicata un mesaj privind receptionarea acesteia.

Comanda pe e-mail sau telefonic:

Puteti plasa comanda fie pe e-mail sau telephonic, aceasta fiind preluata de un operator BioAleea. In momentul in care apelati la aceasta varianta dvs. trebuie sa ne comunicati datele de contact (nume, adresa facturare si livrare, telefon, adresa de e-mail valida) si comanda dvs. completa. Adresa de e-mail este necesara pentru a confirma procesarea comenzii plasate.

Trebuie sa va asigurati ca detaliile comenzii dumneavoastra sau orice alte informatii pe care ni le oferiti sunt corecte. Pe parcursul procesului de comanda, inainte de a plasa comanda, puteti verifica, modifica si corecta eventuale erori ce ar putea aparea, inclusiv sa revizuiti lista produselor comandate. Ne rezervam dreptul de a efectua verificari si de a va solicita date suplimentare inainte de a va accepta comanda.

Dupa ce ati plasat o comanda pe site, va vom trimite un e-mail de confirmare si de acceptare a comenzii, sau va va contacta telefonic un operator BioAleea pentru confirmare Abia in acel moment, va exista un contract intre dumneavoastra si noi.

Contractul implica obligatia dumneavoastra de a ne plati produsele comandate. Daca nu inceteaza potrivit legii, contractul va dura pana la livrarea si plata integrala a tuturor produselor comandate.

 

Onorarea comenzii

Onorarea oricarei comenzi de catre noi e conditionata de disponibilitatea produselor comandate. Daca un produs comandat e momentan indisponibil, va vom anunta de indata, de preferat inainte de acceptarea comenzii; iar daca ne comunicati ca nu doriti sa asteptati pana devine disponibil, vom face aranjamentele necesare pentru a va restitui integral orice suma incasata deja, in termen de 7 zile calendaristice de cand ne-ati comunicat decizia dumneavoastra.

 

Retragerea din contract / Returul produselor

Daca sunteti consumator, aveti dreptul de a va razgandi (fara a preciza motivele) in termen de 14 zile calendaristice doar in privinta unor anumite tipuri de produse comandate (de exemplu, unele echipamente electronice si electrocasnice, carti, etc.);

Potrivit legii, nu beneficiati de acest drept pentru urmatoarele tipuri de produse:

 • Cele care sunt susceptibile de a se deteriora sau au termenul de expirare scurt (exemple: alimente, suplimente alimentare, sucuri, batoane, fructe si legume, etc.);
 • Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si pe care care le-ati desigilat (de exemplu: alimente, cosmetice, produse cosmetice pentru copii, detergenti, parfumuri, etc.);
 • Acele produse care (dupa livrare), potrivit naturii lor, sunt inseparabil amestecate cu alte elemente;

Pentru clarificari suplimentare cu privire la produsele ce pot fi returnate va rog sa ne contactati telefonic sau pe e-mail pentru clarificarea situatiei.

In situatia in care aveti dreptul de a returna produsele, returul si retragerea din contract se va face conform conditiilor de mai jos (care se completeaza cu celelalte prevederi legale obligatorii):

 • Perioada in care va puteti retrage expira dupa 14 zile calendaristice de cand dumneavoastra sau o persoana desemnata de dumneavoastra (alta decat curierul) a(ti) intrat in posesia fizica a produselor.
 • Este necesar sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din contract/returna produsele. In acest sens, puteti folosi formularul de retragere din contract sau ne puteti trimite o informare prin posta sau e-mail (contact@bioaleea.ro), dar nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la expirarea termenului legal.

Bogalio Art va va rambursa suma pe care ati platit-o pentru produse, inclusiv costurile livrarii catre dvs. Exceptie fac costurilor suplimentare aparute ca urmare a alegerii de catre dvs. a altei modalitati de livrare decat livrarea standard oferita de noi.

Vom face rambursarea fara intarzieri nejustificate, in maximum 14 zile calendaristice de cand ne informati cu privire la decizia dvs. de a va retrage din contract / de returnare a produselor conditionat ca pana la expirarea acestor 14 zile calendaristice Societatea noastra sa primeasca inapoi toate produsele care fac obiectul returului (inclusiv toate produsele la oferta livrate alaturi de produsele comandate de dumneavoastra, cu exceptia materialelor si produselor promotionale livrate de noi in mod voluntar);

In caz contrar, Societatea noastra isi rezerva dreptul de a amana rambursarea pana cand primim inapoi toate aceste produse.

Cumparatorul va suporta toate costurile direct legate de returnarea produselor, atat in cazul rambursarii totale cat si partiale a comenzii.

Rambursarea se face folosind aceeasi modalitate de plata ca cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care ne permiteti expres sa va rambursam banii prin virament in contul dumneavoastra bancar pe care ni-l furnizati fara a precepe comisioane.

Produsele trebuie expediate in starea in care vi le-am livrat, fara a fi desigilitate sau deterioarate, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in maximum 14 zile calendaristice de cand ne-ati comunicat in scris decizia de a va retrage.

Daca valoarea produselor a fost diminuata din cauza modului in care dvs. le-ati manipulate sau folosit (in alt mod decat pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor) ne rezervam dreptul a scadea din suma rambursata contravaloarea diminuarii produselor respective.

Pentru oferte cu produse gratuite, de tip 1+1 gratis sau la cumpararea unui anumit produs primiti un alt produs gratuity, trebuie sa ne returnati si orice produse gratuite pe care noi vi le-am livrat (cu exceptia materialelor sau produselor promotionale pe care vi le-am livrat noi voluntar alaturi de produsele comandate de dumneavoastra).

 

Pretul produselor

Pretul produselor de pe site, ce contine toate taxele aferente este cel afisat la momentul la care ne transmiteti comanda dvs.

Ne rezervam dreptul de modifica periodic preturile. Schimabrile aparute nu se vor aplica si comenzilor deja plasate, ci doar comenzilor viitoare.

Costurile de livrare prin curier nu sunt incluse in pretul produsului si se percep suplimentar. Acestea sunt  afisate pe site in sectiunea Livrare si in cosul de cumparaturi. Acestea depind de valoarea comenzii si de adresa de livrare.

Societatea depune toate eforturile pentru a avea pretul corect si complet afisat pe site. Totusi, in situatia in care acesta este mentionat gresit ne rezervam dreptul de a nu furniza produsul la pretul mentionat gresit, sub rezerva notificarii dvs. cu privire la eroare inainte de confirmarea comenzii. Dvs. aveti posibilitatea de a decide daca doriti in continuare achizitionarea produsului la pretul corect sau renuntarea la acesta sau la intreaga comanda. Daca optati pentru renuntare, va vom restitui integral orice plata incasata deja, in cel mult 7 zile calendaristice de cand ne-ati comunicat ca nu doriti produsul la pretul corect.

 

Cum platesc

Va punem la dispozitie trei modalitati de plata.

 1. Plata in numerar (ramburs)

Costul total al comenzii, inclusiv costul transportului (daca este cazul) se vor achita reprezentatntului firmei de curierat in momentul primirii coletului.

 1. Plata cu card bancar, online, securizata

Pentru efectuarea platilor online, cu cardul bancar, veti fi redirectionat cate site-ul securizat al procesatorului de plati online, Netopia mobilPay, unde vi se va solicita sa completati un formular si sa urmati instructiunile oferite in vederea efectuarii platii in sistem securizat.

Societatea Bogalio Art nu solicita si nu stocheaza informatii cu privire la cardurile dumneavoastra, datele acestora fiind procesate in sistem securizat, exclusiv de catre procesatorul mobilPay, pe serverele acestuia.

Sunt acceptate la plata carduri bancare emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) si Visa (inclusiv Electron).

Pentru mai multe detalii despre platile online, va rugam sa consultati pagina procesatorului mobilPay.

 1. Plata prin OP, transfer bancar

Plata se va efectua anterior livrarii produselor in contul  deschis la Garanti Bank Agentia Pipera pe numele societatii Bogalio Art SRL.

In cazul in care, orice suma care ne este datorata nu este platita sau, o data platita, ne este diminuata in mod nejustificat, ne rezervam dreptul de a rezolvi (inceta) contractul incheiat cu dumneavoastra, printr-o simpla notificare, pe care putem sa v-o transmitem si prin e-mail.

 

Livrarea

Livrarea produselor comandate se face prin curier, astfel:

 • In 24 de ore – pentru comenzile plasate de luni pana vineri, pana la ora 12:00, cu conditia ca produsele sa fie in stoc. Durata livrarii poate ajunge la 48 de ore pentru zone in afara Bucurestiului, si zonele in afara ariei de acoperire a firmei de curierat;

Pentru produsele care nu sunt pe stoc si se aduc in baza unuie comenzi speciale durata de livrare se va comunica telefonic de catre operatorul nostru.

 • Comenzile plasate de vineri dupa ora 12:00 pana duminica se vor procesa incepand cu luni.

Pentru Bucuresti exista optiunea de a alege livrare in aceeasi zi (pentru comenzile plasate pana in ora 10:30 si pentru produsele aflate in stoc), insa se va percepe un cost suplimentar de livrare.

Nu se efectueaza livrari in afara teritoriului Romaniei.

Costul de livrare a produselor pe care le comandati se stabileste in functie de zona de livrare si greutatea coletului.

Pentru livrarea normala (24-48 ore):

 • sub 3 kg: 10 lei (TVA inclus) in Bucuresti si 13.90 lei (TVA inclus) in tara;
 • pentru fiecare kg suplimentar se adauga 1 leu (TVA inclus).

Exemplu de calcul pentru un colet de 5 kg: 13.90 lei + 2 kg x 1 leu = 15.90 lei (TVA inclus)

Pentru livrare in aceeasi zi in Bucuresti (la urgenta):

 • sub 1 kg: 15.50 lei (TVA inclus);
 • pentru fiecare kg suplimentar se adauga 1 leu (TVA inclus).

Exemplu de calcul pentru un colet de 3 kg: 15 lei + 2 kg x 1 leu = 17 lei (TVA inclus)

Greutatea maxima a coletului este de 40 kg. Daca greutatea produselor comandate de dumneavoastra depaseste aceasta greutate, ne rezervam dreptul de a va livra produsele comandate in mai multe colete, astfel incat greutatea fiecarui colet sa nu depaseasca 40 kg. In consecinta ne rezervam dreptul de a va cere achitarea taxei de transport conform greutatii fiecarui colet rezultat.

Beneficiati de transport gratuit* dupa cum urmeaza:

 • pentru comenzi mai mari de 70 lei pe Bucuresti
 • pentru comenzile mai mari de 150 lei in tara

* Exceptie de la aceasta regula face metoda de livrare in aceasi zi in Bucuresti.

Toate produsele sunt livrate in ambalajul original, sigilat, al producatorului.

Daca primiti o notificare privind o livrare nereusita la adresa indicata in comanda, este responsabilitatea dumeavoastra sa folositi datele primite pentru a contacta curierul si a stabili o noua livrare.

Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi ce pot aparea din cauza intarzierii livrarii – daca acestea sunt cauzate de circumstante ce nu tin de noi sau in privinta carora nu am putut lua masuri rezonabile pentru a pre-intampina intarzierea (cum ar fi lipsa disponibilitatii produselor in stocurile producatorilor, conditii de transport sau livrare, cazuri de forta majora, cazuri fortuite, etc.).

 

Prezentarea si informatiile despre produse pe Site

Societatea depune toate eforturile pentru a prezenta cat mai corect toate detaliile legate de produs (aspectul, culoarea, caracteristicile si descrierile produselor, pret, etc.). Prin prezenta intelegeti si acceptati faptul ca pot exista diferente minore intre produsele reale si modul in care acestea apar pe site. Acestea se pot datora modificarii de catre producator al produslui fara a ne notifica in timp utile despre schimbari si a ne pune la dispozitie informatiile actualizate sau oricarei alte situatii. In acelasi timp se pot strecura erori in prezentarea produsului.

In situatia in care exista neconformitati fata de specificatiile prezentate, remedierea acestora se va realiza in maxim 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta Societatii lipsa de conformitate a produsului. Astfel, daca sunteti consumator va putem oferi de comun acord inlocuirea produsului fara costuri din partea dvs. sau restituirea pretului platit (dupa returnarea produsului, unde este cazul) sau repararea (unde este cazul).

Daca nu sunteti consumator: trebuie sa verificati toate produsele imediat ce le-ati primit si, in 5 zile lucratoare de la livrare, sa ne informati in scris privind orice neconformitate a produselor. Daca nu primim o asemenea informare din partea dvs. in termenul indicat, produsele vor fi considerate acceptate de dumeavoastra si nu veti mai putea invoca neconformitati ale acestora (cum ar fi vicii aparente, vicii ascunse sau alte deficiente, etc.).

Produsele consumabile comercializate in cadrul site-ului nu sunt insotite de certificate de garantie.

Pentru orice intrebari legate de garantie, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@bioaleea.ro sau prin intemediul paginii de contact a site-ului BioAleea.

 

Raspunderea Societatii

Societatea nu va fi responsabila in nici un fel pentru prejudiciile directe, indirecte, accidentale sau nu, rezultate din folosirea Site-ului, a informatiilor continute pe Site sau de incapacitatea de folosire a acestora si nici pentru erorile sau omisiunile in continut, care ar putea duce la orice fel de pierderi.

Nu ne asumam raspunderea pentru neindeplinirea sau indeplinirea cu intarziere a vreunei dintre obligatiile noastre fata de dumeavoastra, daca aceasta este cauzata de circumstante ce nu tin de controlul nostru (inclusiv disfunctionalitati ale sistemelor de telecomunicatie ale tertilor).

Societatea nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al Site-ului este completa sau fara erori si nu este responsabila pentru eventualele erori aparute in descrierile produselor prezentate pe Site. Descrierile produselor sunt informative, Societatea avand dreptul de a le modifica in orice moment, fara vreo notificare prealabila.

Imaginile produselor prezentate pe Site sunt cu titlu de prezentare, motiv pentru care pot exista mici diferente fata de produsele livrate, determinate de exemplu de modificarile aduse de producatori, ambalajelor sau caracteristicilor produselor.

Societatea nu este responsabila pentru eventualele pagube aparute in urma folosirii produselor achizitionate sau in situatia in care aceste produse nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Site-ul este gazduit de serverele unei terte firme, motiv pentru care Societatea nu este responsabila pentru eventualele prejudicii cauzate de nefunctionarea temporara sau functionarea defectuoasa a site-ului, pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului care gazduieste site-ul, pentru pierderile si/sau furturile de informatii cauzate de defectiuni sau erori ale softului cu care este realizat si gazduit site-ul.

Societatea nu este raspunzatoare pentru comentariile postate de catre clientii sau utilizatorii site-ului pe paginile produselor, ale Blog-ului sau pe pagina de Facebook a site-ului si nici de modul in care clientii inregistrati isi folosesc contul de client sau de pierderea parolei de acces in cont. Trebuie sa va asigurati ca acel continut este corect, nu induce in eroare, nu incalca dispozitiile legale si/sau drepturile unor terti. De asemenea, continutul dumeavoastra nu poate fi defaimator, ofensator, vulgar, rasist, obscen, abuziv, amenintator, hartuitor, neadecvat si nu poate incalca confidentialitatea sau intimitatea altei persoane.

Ne rezervam dreptul sa suspendam, sa modificam sau sa stergem orice continut, fara notificare, daca acesta reprezinta obiectul unei plangeri, daca a fost comisa o fapta penala, daca avem motive sa credem ca incalca Termeni si Conditiile prezente, daca astfel de masuri sunt necesare pentru a ne proteja pe noi sau pe alte persoane sau daca ni se solicita prin lege sau de catre o autoritate competenta. In acest caz, nu trebuie sa incercati sa republicati sau sa retrimiteti continutul respectiv.

De asemenea, Societatea nu poate fi tinuta responsabila de continutul si de calitatea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul BioAleea, indiferent de natura acestor legaturi, pentru acestea raspunderea apartinand exclusiv proprietarilor site-urilor respective.

Raspunderea Societatii fata de dumeavoastra, conform Termeni si Conditii si cu Politica de Confidentialitate nu va depasi suma pe care ati platit-o pentru produsele comandate, in masura permisa de lege.

Raspunderea noastra nu poate fi angajata daca:

 • Folositi respectivul produs in continuare dupa ce ne-ati informat asupra neconformitatii sale;
 • Nu ati platit intregul pret pentru produs, in termenul de plata;
 • Ati modificat produsul fara acordul nostru prealabil si in scris.

Ne veti despagubi pentru orice prejudiciu rezultat in urma incalcarii de catre dumeavoastra a acestor Termeni si Conditii.

Suplimentar, daca nu sunteti consumator, nu vom raspunde fata de dumeavoastra pentru:

 • Pierderi economice sau afectarea reputatiei;
 • Prejudicii imprevizibile sau indirecte;
 • In alte cazuri prevazute de lege.

 

Promotii, reduceri, oferte si concursuri

Societatea isi rezerva dreptul de a oferi promotii, reduceri si oferta consumatorilor si utilizatorilor site-ului si de a organiza concursuri pentru acestia, in perioadele stabilite de noi.

Termenii si Conditiile specifice acestora vor fi comunicate prin intermediul site-ului, a blog-ului, a newsletter-ului si prin intermediul retelelor de socializare.

Pot beneficia de promotii numai acele comenzi care respecta cu exactitate termenii si conditiile specifice si sunt inregistrate in intervalul de timp in care promotia este valida, tinand cont de limita stocului disponibil.

Promotiile si concursurile se desfasoara pe perioade determinate si expira automat la data stabilita de catre Societate. Ele pot fi intrerupte sau anulate in orice moment de catre Societate, fara vreo notificare prealabila.

 

Politica de Newsletter

Prin accesarea site-ului BioAleea puteti sa va abonati la newsletter si sa primiti pe adresa de e-mail indicate notificari privind ofertele, promotiile, reducerile, condursurile si noutatile BioAleea. Va puteti revizui si administra oricand informatiile accesand contul dvs. de newsletter, oferit prin intermediul platformei MailChimp.

Daca doriti sa va dezabonati de la newsletter, o puteti face gratuity, accesand link-ul de dezabonare disponibil in cadrul fiecarui e-mail transmis de noi. Adresa dvs. de e-mail va fi eliminata din lista.

 

Drepturi de autor (Copyright)

Intregul continut al Site-ului (textele, imaginile, logo-urile, simbolurile, scripturile, programele, elementele de grafica web, e-mailurile, continutul newsletter-urilor etc.) sunt proprietatea Bogalio Art SRL si/sau a furnizorilor sai si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protectia dreptului de autor si a drepturilor conexe si de legile privind propietatea intelectuala si industriala, fiind interzisa reproducerea, distribuirea sau utilizarea lor in orice fel, fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Textele, imaginile, logo-urile etc. care apartin furnizorilor nostri sunt reproduse pe site-ul www.bioaleea.ro cu acordul acestora.

In situatia in care apreciati ca unul dintre materialele postate pe Site reprezinta o incalcare a Legii privind drepturile de autor si drepturile conexe, va rugam sa ne instiintati despre acest lucru prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@bioaleea.ro.

 

Reclamatii

Pentru orice nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe e-mail. Vom incerca sa solutionam intern o eventuala reclamatie in termen de 14 zile (cu exceptia cazului in care legea ne impune un alt termen), urmand sa va informam cu privire la decizia luata.

Orice problema legata de produsele si/sau serviciile prestate de Societate, ce nu a fost tratata de prevederile prezentelor ”Termeni si Conditii” si/sau nu a putut fi solutionata telefonic, cu ajutorul persoanei care s-a ocupat de preluarea comenzii dvs., va fi notificata Societatii persoaneo responsabile la adresa de e-mail distributie@bioaleea.ro, urmand a fi solutionata pe cale amiabila, prin conciliere, in termen de 30 de zile de la primirea notificarii.

In situatia in care dupa expirarea termenului de 30 de zile, solutionarea conflictului nu a fost posibila pe cale amiabila, acesta va fi de competenta instantelor de judecata romane sau unui organism alternativ de rezolvare a disputelor, agreat de ambele parti, in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Daca sunteti consumator, aveti si dreptul sa contactati Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, cand considerati ca vi s-au incalcat drepturile.

 

Dispozitii finale

In momentul in care accesati site-ul, va inregistrati ca utilizator si/sau plasati o comanda ati luat cunostinta si recunoasteti in mod expres ca ati citit cu atentie si acceptati Termenii si Conditiile prezentate mai sus, care au valoarea unui contract valabil incheiat, in special prevederile referitoare la dreptul de retragere, consecintele retragerii din contractul cu noi, raspunderea noastra si rezolvarea litigiilor si a reclamatiilor.

 

Data ultimei actualizari: 09.05.2017

 

Va rugam sa accesati aici si Politica de Confidentialitate.

 

Conducerea BioAleea

Aboneaza-te la newsletter-ul BioAleea

Primesti

 • NOUTATI
 • REDUCERI EXCLUSIVE
 • VOUCHERE
 • CADOURI