Descriere
Miso de orz Onozaky este un aliment bogat in proteine si enzime, cu o savoare delicata, putand fi adaugat tuturor preparatelor culinare.
Mod de utilizare: Miso bio din orz de la La Finestra sul Cielo este ideal pentru fi a adaugat in supe si tocane la finalul prepararii.
Nu se recomanda ca dupa ce ati adugat miso sa mai fierbeti preparatul.
Miso Onozaky are un continut mare de orz, care, alaturi de prepararea in abur a boabelor de soia, fermentarea in butoaie de cedru, confera o savoare delicata produsului, potrivita pentru toate anotimpurile si toate preparatele culinare.
Puteti adauga o lingurita de miso, trei de tahini si un pic de otet de orez sau suc de lamaie pentru un sos rapid, numai bun pentru salatele din legume. Nu adaugati sare.
Pentru a-si pastra proprietatile, miso nu trebuie pasteurizat, deoarece pasteurizarea neutralizeaza lactobacili, si astfel se diminueaza efectul benefic. Eventualul aspect al unei pojghite transparente aflata la suprafata produsului este data de prezenta unui aminoacid (tirosina) care apare in miso fermentat natural.
Acesta este un produs artizanal, nu este pasteurizat.
Ingrediente: *Orz bio 38%, *soia bio 35%, sare de mare, apa, koji (Aspergillus oryzae).
*ingrediente din agricultura biologica
Contine gluten si soia.
Valori nutritionale:
100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 148 kcal/620kj
Proteine: 11g
Carbohidrati: 10g (din care zaharuri 7.8g)
Grasimi: 5.9g (din care grasimi saturate 1.1g)
Fibre: 5.1g
Sare: 12.8g
Nu există recenzii până acum.