Produse Uberwood din oferta BioAleea

Uberwood cosmetice pe baza de miez de pin

Uberwood a reusit sa valorifice complexul de proprietati al miezului de pin pentru uzul cosmetic.

Miezul de pin contine aproximativ 80 de substante individuale, inclusiv flavonoide, uleiuri eterice, aminoacizi si alte substante active cu rol de suport. Studiile coroboreaza inclusiv faptul ca lemnul de pin are proprietati antibacteriene.

Extractele de miez de pin protejeaza si hranesc parul si scalpul. Extrasul de pin folosit rezida exclusiv in ceea ce are planta de oferit, fara absolut niciun fel de aditiv. Acest rezultat este atins printr-un proces complex, patentat, de extragere a ingredientelor active din miezul de pin.

Producatorul pur si simplu cauta armonia dintre om si mediul inconjurator.

Starea de bine si placerea consumatorului = succesul Uberwood. Aceasta este maniera in care brand-ul german vede ecuatia afacerii sale. Din acest motiv, toate produsele sale au formule delicate, cu un pH fiziologic (6) și sunt recomandate tuturor tipurilor de piele, in particular celei sensibile.

FARA siliconi, parabeni, coloranti, ingrediente de origine animala (vegan)
CERTIFICAT natural (NATRUE)

Ambalajele Uberwood
Brand-ul german are o procedura atent gandita inclusiv pentru realizarea ambalajelor, chiar si crearea unui material unic: POLYWOOD!
Gratie management-ului sustenabil al padurilor, lemnul taiat pentru polywood nu depaseste in cantitate rata fireasca de re-crestere a arborelui. Iar acest fapt are un impact major asupra statutului de impact CO2 0 al procesului de productie al Überwood.

Beneficii pentru consumator si pentru mediul inconjurator:

  • Lemnul, ca materie prima pentru ambalaj, reduce consumul de hidrocarburi cu pana la 40%, comparativ cu procesul standard.
  • Lemnul folosit provine din paduri gestionate in mod sustenabil.
  • Ambalajul beneficiaza de proprietatile antibacteriene ale pinului.
Afisati filtrele

Afișez toate cele 4 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 4 rezultate