Produse Officina Naturae din oferta BioAleea

Officina Naturae cosmetice bio, vegane, cruelty-free cu traditie

Gama de cosmetice bio Officina Naturae cuprinde produse bio pentru igiena orala si cosmetice bio inovative pentru corp si par. Infiintata acum mai bine de 15 ani, compania este una fondata pe principii ecologice inca de la inceput. Cu toate ca majoritatea producatorilor se lauda cu ideea de a schimba lumea, de a o face un loc mai bun si mai curat, cei de la ON sunt constienti ca este un proces lung si de durata, care depinde de fiecare individ in parte. Astfel ei fac toate demersurile pentru a produce in mod ecologic, produse blande cu mediul, bazate pe ingrediente din plante, puse la dispozitie de natura.

Produsele ON nu sunt concepute pe principiul “hai sa facem ceva ce vrea consumatorul”. Ele sunt gandite pentru a fi cele mai bune produse pe care Silvia si Luca (fondatorii) le pot folosi pentru ei si familia lor. Sunt atat de incapatanati si rigurosi incat exclud mai multe ingrediente din produsele lor decat organismele de certificare.

Toate produsele Officina Naturae sunt vegane, cruelty-free si 100% biosustenabile. Produsele sunt certificate eco bio si natural de catre ICEA Cosmos si Eco Bio Control.

Parfumul folosit este unul delicat, obtinut din uleiuri esentiale. Ingredientele active sunt extracte babesti, puse in valoare prin tehnologii ecologice moderne.

Cand alegi produsele cosmetice bio Officina Naturae alegi calitate si siguranta unui produs sanatos si prietenos cu mediul.

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 55 de rezultate

Afisati filtrele

Afișez 1 - 20 din 55 de rezultate