Produse Georganics din oferta BioAleea

Georganics produse de igiena orala sigure pentru om si mediul inconjurator

O buna sanatate orala implica o rutina zilnica de ingrijire. Produsele de igiena orala ar trebui sa fie printre produsele cel mai des folosite. Tocmai din acest motiv este bine sa ne uitam si la subtantele chimice continute de marea majoritate a produselor conventionale de ingrijire orala. Ingerarea lor pot avea efecte negative asupra sanatatii noastre.

Povestea Georganics

Totul a pornit de la intrebarea: Sunt, cu adevarat, necesare toate chimicalele prezente in produsele de ingrijire orala conventionale?

Raspunsul oferit de cercetari a fost acela ca natura ne ofera deja toate ingredientele si elementele de care avem nevoie pentru o igiena orala performanta. Asigurandu-se de faptul ca toate ingredientele folosite sunt pure si de cea mai inalta calitate, Georganics au reusit sa conceapa produse eficiente in mentinerea sanatatii dintilor dar si in ceea ce priveste sustinerea sanatatii mediului inconjurator.

Alessandro a creat-o pentru sine si pentru prietenii sai prima formula a pastei de dinti. In 2014, cand i s-a oferit sansa de a vinde in cadrul pietei destinate fermierilor locali organizate in comunitatea londoneza Crystal Palace, acesta a fondat brand-ul Georganics. Charles, unul dintre clientii de inceput ai produselor lui Alessandro, s-a alaturat Georganics in 2017. Astazi, Georganics este unul dintre cele mai reputate brand-uri europene de ingrijire orala cu adevarat naturala.

Beneficii

Produse cu adevarat natural – Georganics utilizeaza exclusiv ingrediente pure, naturale si organice pentru toate produsele
Nu toate pastele de dinti “naturale” sunt ceea ce sustin ca sunt. Multe contin in continuare SLS sau Triclosan – ingrediente sintetice – pe care ajungem sa le inghitim.

Produse sustenabile – Toate produsele Georganics sunt realizate manual, in serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cat mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gandite pornind de la dorinta expresa de a nu produce deseuri in mod gratuit. In felul acesta, mentinerea igienei orale este acompaniata de certitudinea ca nu supra-solicitam planeta.

In toate cazurile posibile, toate ingredientele Georganics au o provenienta impecabila din punct de vedere etic, sunt organice sau de calitate specifica utilizarii in alimentatie.

Amprenta asupra mediului este una redusa.

Nu testeaza produse pe animale si majoritatea produselor sunt vegane.

Georganics este ceea ce se numeste a living wage employer – se asigura de faptul ca salariile oferite se traduc intr-un trai demn pentru angajati.

Afisati filtrele

Afișez toate cele 10 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 10 rezultate