Shopping Cart

Puncte Bonus BioAleea

Fa-ti cont si intra in Familia BioAleea pentru a beneficia din plin de programul nostru de fidelizare.

Strange puncte bonus BioAleea pe care sa le folosesti la plata comenzilor viitoare.

Cum strangi punctele bonus BioAleea:

 • Creaza-ti cont si plaseaza o prima comanda.
 • La a doua comanda finalizata primesti in cont 50 Puncte extra.
 • Fiecare comanda plasata iti aduce puncte bonus. La fiecare 10 Ron cheltuiti primesti 1 Punct.
 • Comenzile de mari valori primesc Puncte bonus extra dupa cum urmeaza:

Comanda intre 300-599 Ron = 30 Puncte bonus extra

Comanda intre 600-999 Ron = 70 Puncte bonus extra

Comanda peste 1.000 Ron = 150 Puncte bonus extra

 • Iti cumulam comenzile plasate de-a lungul timpului, iar de fiecare data cand atingi pragul de 1.000 Ron primesti 110 Puncte.
 • Lasa recenzii la produsele comandate si folosite. Fiecare recenzie pe produs iti aduce 5 Puncte bonus.
 • Asteptam si recenzia ta despre noi pe Facebook pentru care primesti de la noi 20 Puncte.

Cum folosesti punctele bonus BioAleea:

10 Puncte BioAleea valoreaza 1 Ron

Punctele bonus se pot folosi in Cos la plasarea comenzii, iar contravaloarea lor se scade din valoarea totala a produselor comandate.

Punctele bonus se pot folosi imediat ce sunt vizibile in Cont.

Pentru detalii complete privind modul de functionare si alocare a punctelor bonus citeste Regulamentul Programului de fidelizare de mai jos.

Atentie! Pentru a primi puncte bonus trebuie sa fii autentificat in contul tau BioAleea.

Punctele bonus BioAleea se pot folosi doar pe site-ul www.bioaleea.ro si nu se transforma in bani si nu se tranfera de la un utilizator la altul.

Regulament Program de fidelizare BioAleea

Programul de fidelizare BioAleea este dedicat exclusiv clientilor ce au cont activ pe site-ul www.bioaleea.ro si face parte din campania de fidelizare desfasurata de catre operatorul acestui site.

In cadrul acestui program de fidelizare se atribuie fiecarui client cu cont activ puncte bonus dupa mai multe criterii ce vor fi mentionate in cele ce urmeaza.

Punctele bonus se atribuie doar pentru actiunile desfasurate cat timp clientul este autentificat in contul de client. Daca se plaseaza o comanda fara a fi autentificat in cont, aceasta nu va beneficia de puncte bonus.

Punctele bonus se atribuie exclusiv in perioada de derulare a programului de fidelizare BioAleea.

Punctele bonus atribuite sunt puncte virtuale si nu se pot converti in bani sau alte beneficii in afara de cele specificate in acest regulament.

Punctele bonus se pot folosi exclusiv pentru a obtine reduceri la comenzile plasate pe BioAleea.ro.

Punctele bonus se aloca automat de catre sistem sau manual in cazul in care se acorda pentru actiuni ce au loc in afara BioAleea.ro. Spre exemplu, recenzii in cadrul platformelor de socializare (Facebook, Instagram, etc.). Punctele bonus acordate manual sunt vizibile in cont in maxim 3 zile de la actiunea desfasurata.

Punctele bonus se anuleaza in momentul in care se sterge contul de client.

Punctele bonus acordate si pentru care se constata ca incalca prezentul regulament se vor anula si nu vor mai fi vizibile in cont.

10 Puncte Bonus BioAleea = 1 Ron

Modul de acordare al punctelor bonus

Punctele bonus se acorda doar pentru clientii autentificati in contul de client BioAleea.

Se acorda puncte bonus dupa cum urmeaza:

 1. A doua comanda finalizata pe BioAleea.ro = 50 Puncte bonus extra.
 2. La fiecare 10 Ron cheltuiti pe BioAleea.ro se aloca 1 Punct Bonus. Nu se aloca puncte bonus pentru taxa de livrare. Punctele sunt vizibile in cont la momentul finalizarii comenzii (comanda a fost livrata catre destinatar). In cazul in care comanda se returneaza partial sau total, punctele aferente comenzii/produselor returnate se scad din cont.

Exemplu de calcul puncte bonus comanda:

Produse comandate in valoarea de 126 Ron cu taxa de transport 15.50 Ron iti aduc in cont 12 Puncte bonus.

 • Comenzile care au valori mari primesc puncte bonus extra dupa cum urmeaza:

Comanda intre 300-599 Ron = 30 Puncte bonus extra

Comanda intre 600-999 Ron = 70 Puncte bonus extra

Comanda peste 1.000 Ron = 150 Puncte bonus extra

Exemplu de calcul puncte bonus extra:

Comanda in valoare de 610 Ron = 61 Puncte bonus comanda + 60 Puncte bonus extra = 121 Puncte bonus

 • La fiecare 1.000 Ron comenzi cumulate in cont se acorda 110 Puncte bonus extra.
 • Pentru fiecare produs la care clientul acorda o recenzie pe BioAleea.ro se acorda 5 Puncte bonus. Pentru a beneficia de punctele bonus clientul trebuie sa fie logat in cont. Daca un client trimite mai multe recenzii la un singur produs, aceasta este considerata o singura recenzie si se acorda 5 Puncte bonus. Punctele bonus pentru recenzii se acorda dupa aprobarea recenziei de catre un administrator al BioAleea.ro, in maxim 3 zile. Recenziile trebuie sa respecte Termenii si Conditiile de utilizare a BioAleea.ro pentru a fi aprobate. Recenziile ce au fost deja recompensate cu puncte bonus nu se vor putea sterge, decat din motive intemeiate, ce nu reprezinta tentative de frauda.
 • Pentru recenziile acordate pe platfoma Facebook BioAleea https://www.facebook.com/BioAleea/ se acorda 20 Puncte bonus.
 • Pentru tag @Bio Aleea in postari din Feed pe platformele de socializare Facebook si Instagram se acorda manual 20 Puncte bonus.
 • Pentru tag @BioAleea in postari tip Story pe platformele de socializare Facebook si Instagram se acorda manual 10 Puncte bonus.

Vizualizarea si folosirea punctelor bonus

Punctele bonus si istoricul acestora (puncte acordate/retrase/utilizate) se pot vizualiza in contul de client BioAleea.ro.

Punctele bonus se folosesc pe pagina de cos sau de finalizare. Punctele bonus se convertesc in reduceri la produsele comandate. Punctele bonus nu ofera reducere la taxa de transport.

Valoarea minima a comenzii pentru livrarea gratuita se pastreaza dupa aplicarea punctelor bonus. Daca dupa aplicarea punctelor bonus valoarea comenzii scade sub pragul de gratuitate se va aplica taxa de transport.

Durata si incetarea programului de fidelizare BioAleea

Prezentul Program de fidelizare se desfasoara pe perioada nedeterminata de timp, operatorul BioAleea.ro avand dreptul de a dispune in mod unilateral si cu efect imediat, modificarea, suspendarea sau incetarea acestuia, la libera sa alegere, fara transmiterea unei notificari prealabile. In oricare dintre aceste cazuri, membrii Programului nu vor avea dreptul de a face niciun fel de contestatie impotriva masurii luate de Organizator, pentru niciun motiv. Nicio modificare, suspendare sau incetare nu poate indreptati un membru sau client de a solicita indemnizatii sau despagubiri de orice fel. O versiune actualizata a Regulamentului Programului de Fidelizare este disponibila in permanenta pe site-ul BioAleea.ro. Clientii inscris in programul de fidelizare BioAleea sunt sfatuiti sa verifice periodic prezentul regulament.

Operatorul BioAleea.ro este exonerat de orice raspundere pentru toate consecintele, directe sau indirecte, ale eventualelor disfunctionalitati ale programului de fidelizare. Operatorul BioAleea.ro va depune toate eforturile astfel incat, in cazul unor disfunctionalitati, membrii sa poata beneficia de punctele acumulate pana la momentul respectiv.

Acest Program de fidelizare se supune Termenilor si Conditiilor de functionare a BioAleea.ro si Politicii de Confidentialitate in vigoare.

close

5% Reducere

Te abonezi la newsletter si primesti 5% REDUCERE la prima comanda

Nu trimitem mesaje spam! Citeste aici Politica de Confidentialitate.