Detergent de vase bio

Alege un detergent de vase bio pentru maini hidratate si vase curate.

Este bine sa avem grija ce detergent folosim atunci cand ne spalam vasele. De ce? Spalatul vaselor este o activitate zilnica, care se repeta de mai multe ori pe zi. Uite care sunt beneficiile utilizarii unui detergent de vase bio:

  • contine ingrediente emoliente, hidratante, care au grija de mainile noastre si previn iritatiile si pielea uscata, crapata;
  • surfactantul este de origine naturala, prin urmare nu este toxic;
  • nu lasa reziduuri toxice pe vase ce pot sa ajunga in mancare si in organismul nostru;
  • nu contin fosfati si alte substante care prin apa ajung in pamant, si astfel ne polueze planeta;
  • detergentul pentru masina de spalat vase fiind natural, fara parfumuri sintetice, nu lasa un miros chimic in masina si in vasele de plastic.

Daca esti o persoana sensibila, cu alergii sau ai un bebelus, alege detergenti hipoalergenici, fara parfum sau conservanti.

Evita detergentii care contin: surfactanti chimici, conservanti sintetici, inalbitori optici, ingrediente petrochimice, fosfati, etoxilati, parfumuri sintetice.

Gasesti detergenti de vase naturali atat pentru spalarea manuala (inclusiv ambalaj economic), cat si pentru masina de spalat vase.

Alegand un detergent de vase bio alegi sanatatea ta, a familiei tale si a planetei!

Afisati filtrele

Afișez toate cele 18 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 18 rezultate

Gama noastra de detergenti naturali pentru casa cuprinde produse marca Solara (Officina Naturae), Herbaris Romania, Ecomax. Incercam sa diversificam constant oferta, pe masura ce descoperim produse curate, cu eficienta testata.