Produse Badger din oferta BioAleea

Badger Balsamuri cu Uleiuri Esentiale

In produsele Badger au fost amestecate cele mai bune extracte de plante organice, uleiuri exotice, ceara de albine si minerale. Asa au reusit sa realizeze cele mai sigure si mai eficiente produse posibile. Acestea calmeaza, vindeca, protejeaza si trateaza in mod natural corpul. 

Este o companie mica, detinuta de familie, care ofera cosmetice prietenoase cu familia, situata in padurea din Gilsum, New Hampshire. Compania a fost fondata de Bill Whyte in 1995. Ca dulgher care lucra in iernile reci din New Hampshire, el a creat un balsam uimitor care i-a protejat si regenerat mainile crapate.

Badger foloseste numai ingrediente naturale care se potrivesc standardelor lor riguroase, din agricultura sanatoasa. Ingrediente cu procesare minima, lant de aprovizionare durabil si proprietati benefice sanatatii. De exemplu, uleiul de masline ecologic extra virgin folosit in majoritatea produselor vine dintr-o singura proprietate de familie din sudul Spaniei. Au combinat anii de traditie si de cercetare cu lucrari de arta frumoase si o multime de dragoste. Astfel au creat produse naturale bogate in antioxidanti puternici si vitamine pentru oamenii sanatosi si o planeta mai sanatoasa.

Badger crema protectie solara este unul din cele mai bine vandute produse ale lor. Nu contine nano particule, este prietenoasa cu mediul marin si este biodegradabila.

Toate produsele sunt testate de microbi, hipoalergenic, de stabilitate, de rezistenta la insecte si nu numai.

Produsele Badger detin urmatoarele certificari: USDA Certified Organic, NSF Organic Certification, Fair Trade, Natural Products Association, The Leaping Bunny (Cruelty Free), Gluten Free, FSC.

Afisati filtrele

Afișez toate cele 18 rezultate

Afisati filtrele

Afișez toate cele 18 rezultate