Badger Balsamuri cu Uleiuri Esentiale

In produsele Badger au fost amestecate cele mai bune extracte de plante organice, uleiuri exotice, ceara de albine si minerale. Asa au facut cele mai sigure si mai eficiente produse posibile. Acestea calmeaza, vindeca, protejeaza si trateaza in mod natural corpul. 

Badger este o companie mica, detinuta de familie, care ofera cosmetice prietenoase cu familia, situata in padurea din Gilsum, New Hampshire. Compania a fost demarata de Bill Whyte in 1995. In calitate de dulgher care lucra in iernile reci din New Hampshire, a creat un balsam uimitor care i-a ajutat mainile crapate. Bill a vrut sa-l imparta cu lumea.

Sunt folosite numai ingrediente naturale care se potrivesc standardelor lor riguroase, din agricultura sanatoasa. Ingrediente cu procesare minima, lant de aprovizionare durabil si proprietati benefice sanatatii. De exemplu, uleiul de masline ecologic extra virgin folosit in majoritatea produselor vine dintr-o singura proprietate de familie din sudul Spaniei. Au combinat anii de traditie si de cercetare cu lucrari de arta frumoase si o multime de dragoste. Astfel au creat produse naturale bogate in antioxidanti puternici si vitamine pentru oamenii sanatosi si o planeta mai sanatoasa.

Badger crema protectie solara este unul din cele mai bine vandute produse ale lor. Badger protectie solara contine oxid de zinc. Nu contine nano particule, este prietenoasa cu mediul marin si este biodegradabila.

Toate produsele sunt testate de microbi, hipoalergenic, de stabilitate, de rezistenta la insecte si nu numai.

Badger detine urmatoarele certificari: USDA Certified Organic, NSF Organic Certification, Fair Trade, Natural Products Association, The Leaping Bunny (Cruelty Free), Gluten Free, FSC.

Afisati filtrele

Afișez 1–12 din 20 de rezultate