Descriere
Preparatul pentru Burger 100% vegetarian, bio, cu linte si ardei gras, din legume italiene, fara gluten este usor de preparat in cca 5 minute.
Combinatia de legume si verdeturi bio face burgerii vegetali gustosi si cu o consistenta surprinzatoare. Sunt ideali pentru un fel doi, vegetarian, usor de pregatit. Preparatul este potrivit persoanelor care urmeaza o dieta vegetariana, precum si celiacilor.
Produsul se pregateste in 5 minute. Se obtin 2 burgeri de 120 gr.
Toata linia Usor de Pregatit, este certificata fara gluten, indicata celor cu intoleranta la gluten, dar nu numai.
Disponibil si in varianta cu naut si dovlecei sau mazare si morcovi.
Mod de preparare:
Se pune continutul unei pungi intr-un vas, se adauga 70 ml apa si 5 ml ulei extravirgin de masline bio, utilizand dozatorul din interiorul produsului. Se amesteca compozitia obtinuta cu o furculita, pana se incorporeaza toate ingredientele. Se formeaza in mana burgerul ce urmeaza a fi copt intr-o tigaie antiaderenta pentru aproximativ 5 minute, sau la cuptorul setat la temperatura de 180C, pentru cca 5 minute.
Pentru un fel doi complet si rafinat, puteti alatura burgerilor din naut si dovlecei un sos guacamole pe baza de avocado, lime si usturoi sau cu o garnitura de legume de sezon, sau chiar salata verde.
Alergeni: Poate contine urme de arahide, fructe in coaja, lapte, susan, soia, telina si mustar.
Ingrediente: *Faina de linte (49%), *fulgi de cartofi, *seminte de floarea-soarelui, *faina de orez, *ardei (3,5%), *rosii, sare rosie de Himalaya, *oregano.
*ingrediente de agricultura ecologica.
100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 551kj / 131kcal;
Grasimi: 3,7g (din care grasimi saturate: 0,3g);
Carbohidrati: 17g (din care zaharuri: 0,8g);
Fibre: 3,3g;
Proteine: 6,2g;
Sare: 0,60g.
Pastrare si conservare: La loc uscat si racoros.
Nu există recenzii până acum.