Descriere
Pate vegetal cu alge marine bio
Ingrediente: tofu*, ulei de masline extra virgin presat la rece*, alge sea spaghetti*, miso*, tamari*, amidon din tapioca*, condimente* (cimbru*, oregano*).
*ingrediente din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 772kj / 186 kcal
Grasimi: 15.5g din care saturate 2.07g
Carbohidrati: 4.6g din care zaharuri 0.4g
Fibre: 1.9g
Proteine: 6.9g
Saruri: 0.95g
Produs 100% vegan, ecologic
Ambalat in borcan de sticla.
Origine: Spania
Algele marine marca Algamar sunt toate alge salbatice, recoltate de pe coastele nepoluate ale regiunii Galicia din Spania. Exista si alge marine de cultura, insa nu pot fi comparate calitativ si nutritional cu cele salbatice. Un alt mare avantaj al algelor salbatice Algamar este ca sunt departe de sursele de radiatii. Japonia este printre cei mai mari furnizori de alge marine din lume (in special sushi si nori), insa multi iubitori de alge marine au inceput sa caute alte surse de alge in afara de Japonia, din cauza radiatiilor rezultate in urma exploziei nucleare de la Fukushima.