Descriere
Algele Kombu sunt considerate ca fiind cele mai nutritive plante de pe Pamant datorita continutului bogat in minerale precum calciu, magneziu si fier.
Algele Kombu sunt, de asemenea, renumite pentru continutul lor bogat de iod, care este un element important in pastrarea functionarii corecte a tiroidei.
Se recomanda consumul a 1g de alga cruda de persoana, echivalentul a 3cm de alga, o data pe saptamana.
Mod de preparare: Algele se spala bine si se lasa la hidratat timp de 20 minute in apa cu putina sare. Se schimba apa, si se continua hidratarea pentru inca 20 minute. Algele se considera a fi hidratate atunci cand greutatea lor este de 7 ori mai mare decat in stare uscata. Se gatesc timp de 35-40 minute. Se poate consuma cu legume, verdeturi, tofu sau seitan.
Ingrediente: *Alge marine Kombu (Laminaria ochroleuca).*ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: poate contine urme de soia, peste, cereale cu gluten, fragmente de moluste si crustacee.
100g de produs contin in medie:
Valori energetice: 760kj / 184kcal
Grasimi: 2,1g (din care grasimi saturate: 0,6g)
Carbohidrati: 16g (din care zaharuri: <0,5g)
Fibre: 35g;
Proteine: 7,1g;
Sare: 5,9g.
Mod de consum: Algele se spala bine si se lasa la hidratat timp de 20 minute in apa cu putina sare. Se schimba apa, si se continua hidratarea pentru inca 20 minute. Algele se considera a fi hidratate atunci cand greutatea lor este de 7 ori mai mare decat in stare uscata
Caracteristici: Bogate in iod, calciu, magneziu si fier.
Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros
Nu există recenzii până acum.