Descriere
Ceai verde rosu-maro, are cel mai scazut continut de cafeina dintre ceaiurile verzi, pastrand insa calitatile si benefiicile acestuia.
Hojicha este un tip aparte de ceai verde. Frunzele sunt coapte intr-un vas de portelan deasupra carbunelui incins, ceea ce le schimba culoarea de la verde la o nuanta rosie-maro. Are o aroma asemanatoare caramelului si aminteste de alune prajite.
In regiune Uji, unde se produce de secole cel mai renumit ceai japonez, familia Nagata cultiva si azi in mod traditional plantele pentru ceaiul verde. “Ban Cha” inseamna in japoneza ceai usor, lejer” sau “ceai prajit”.
Ingrediente: *Ceai verde bio Hojicha (Bancha) Uji. *ingrediente din agricultura biologica. Agricultura non UE Certificat ecologic IT BIO 014
Mod de utilizare: Se infuzeaza cateva minute 1 plic de ceai intr-o cana cu apa fierbinte.
Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.
Nu există recenzii până acum.