Descriere
Faina de orez fara gluten este un aliment recunoscut ca hipoalergenic, continand substante usor de digerat. Este un aliment complet deoarece contine toate elementele nutritive indispensabile unei diete echilibrate.
Faina de orez fara gluten este usor de asimilat datorita prezentei scazute a lipidelor (numai 0.4%) si de prezenta minima a substantelor nedigerabile. Proteinele orezului, fiind recunoscute ca hipoalergice, datorita biodisponibilitatii lor, reduc aparitia senzatiilor de disconfort (intolerante alimentare) sau altor situatii patologice mai grave (alergii alimentare).
Produs certificat fara gluten, certificat bio si vegan.
Ingrediente: faina bio de orez fara gluten*
*ingrediente din agricultura biologica.
100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 1471kj / 346kcal,
Grasimi: 0,6g (grasimi saturate 0,2g),
Carbohidrati: 78g (din care zaharuri 0,2g),
Proteine: 7,0g;
Fibre: 0,2g;
Sare: 0g.
Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.
Nu există recenzii până acum.