Descriere
Umeboshi se obtine prin metoda traditionala Japonez, avand un continut ridicat de minerale alcaline (fier, calciu, mangan, potasiu), contracarand aciditatea corpului. Se pot consuma in supe, ceaiuri sau ca si condiment.
Prunele Umeboshi se obtin prin deshidratarea, apoi murarea prunelor ume cu sare si frunze shiso, ceea ce le confera culoarea rosiatica. Umeboshi fermenteaza in barili de lemn pentru aproximativ o luna, apoi sunt scoase si ucate la soare. Au un gust intens, acru si sarat, pe langa numeroase beneficii pentru sanatate.
Se pot folosi in preparate cu legume si cereale.
Valori nutritionale: 100g de produs contin in medie: Valoare energetica: 174kj / 42 kcal, Grasimi: 0.2g (din care grasimi saturate 0g), Carbohidrati: 7g (din care zaharuri 0.48g), Fibre: 4.3g, Proteine: 0.8g, Sare: 15.7g.
Ingrediente: *Prune japoneze bio (Prunus mume) 84%, sare de mare, *frunze bio de Shiso* (Perilla frutescens).
*ingrediente din agricultura ecologica.
Poate contine urme de soia, cereale cu gluten.
Nu există recenzii până acum.