Descriere
Tamari este un sos traditional japonez din soia. Se foloseste pentru condimentarea mancarurilor sau la gatit.
Sosul de soia Tamari condimenteaza felurile de mancare si se poate folosi atat in salate cat si in mancarurile gatite. Se potriveste perfect cu peste, cu legume sau carne alba.
Ingrediente: *Soia (45%), apa, sare de mare, *Shochu sarat (apa, *orez, koji), koji (Aspergillus oryzae).*ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: soia
100ml de produs contin in medie:
Valoare energetica: 354kj / 83kcal
Grasimi: 0g (din care gr. saturate 0g);
Carbohidrati: 7,2g (din care zaharuri 0,5g),
Fibre: 0,7g,
Proteine: 14g,
Sare: 13,1g.
Mod de consum: Sosul Tamari se adauga de obicei preparatelor sarate. Este un inlocuitor pentru sare, cuburi vegetale si alte tipuri de condimente. Se poate adauga si in salate si sosuri.
Mod de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros.
Nu există recenzii până acum.