Descriere
Zaharul de cocos este o optiune pentru orice persoana care incearca sa gaseasca un indulcitor cu putine calorii si cu un gust placut, usor caramelizat.
Atunci cand este consumat cu moderatie, zaharul de cocos (Cocos nucifera) poate fi un element important dintr-o alimentatie sanatoasa.
Datorita indicelui glicemic relativ scazut, de 35 este comparabil cu majoritatea fructelor si legumelor. Zaharul de cocos are un impact redus asupra nivelului de zahar din sange, facandu-l benefic pentru cei care doresc sa evite cresterile bruste ale nivelului de zahar sanguin.
Zaharul din cocos este bogat in aminoacizi, vitaminele B esentiale (B1, B2, B3, B6) si este totodata o sursa importanta de oligominerale (fosfor, potasiu (reduce hipertensiunea si micsoreaza nivelul de zahar din sange), azot, magneziu (regularizeaza metabolismul si stimuleaza creierul), mangan (antioxidant), cupru (ajuta la eliberarea energiei si la producerea de melatonina din piele), dar si zinc, fier, calciu, bor, sulf, sodiu si clor.
Cu cat analizam mai atent gama variata de produse pe care le ofera, nucile de cocos devin din ce in ce mai interesante, furnizand alternative nutritive si sanatoase pentru lapte, ulei, apa si zahar.
Palmierul de cocos (Cocos nucifera) este cunoscut in Filipine sub denumirea de “copacul vietii”.
Ingrediente: *zahar din cocos (Cocos nucifera).
*ingrediente din agricultura ecologica.
Alergeni: Poate contine urme de soia, cereale cu gluten, susan, fructe in coaja.
100g de produs contin in medie:
Valoare energetica: 390 kcal / 1658 kj,
Grasimi: 0,2g (din care grasimi saturate: 0,1g),
Carbohidrati: 96g (din care zaharuri 90g),
Fibre: 1,0g,
Proteine: 0,6g,
Sare: 0,30g.
Mod de consum: In toate preparatele dulci ca inlocuitor pentru zaharul conventional.
Mod de pastrare: A se pastra in loc uscat si racoros.
Produs certificat bio si vegan.
Nu există recenzii până acum.