Descriere
Cand ne gandim la otet din orez ne gandim la sushi.
Otetul din orez este considerat un digestiv si este ingredientul cheie in prepararea orezului pentru sushi.
Acest otet din orez bio este un condiment produs prin fermentarea timp de 1 an a orezului in vase de teracota. Este o modalitate prin care orezul devine mai intai alcool si apoi otet. Savoarea sa, fiind mai putin acid, se imbina perfect cu gustul plantelor si cerealelor, a verdeturilor si algelor.
Produs traditional al bucatariei japoneze.
Ingrediente: Apa, *orez integral (12%), koji (Aspergillus oryzae). *ingrediente de agricultura ecologica.
Alergeni: Poate contine urme de cereale cu gluten si soia.
100ml de produs contin in medie:
Valoare energetica: 72kj / 17kcal;
Grasimi: 0g (din care grasimi saturate: 0g);
Carbohidrati: 0g (din care zaharuri: 0g);
Fibre: 0g;
Proteine: 0.4g;
Sare: 1,0g.
Mod de consum: In loc de otet normal, sau cateva picaturi direct in salate crude sau fierte, pentru un gust delicat.
Produs certificat bio si vegan.
Nu există recenzii până acum.