Descriere
Miere de Manuka cu gust bogat, plina de zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural. Contine granule de polen Manuka cu efect antioxidant puternic si proprietati de intarire a imunitatii.
Wedderspoon miere de Manuka este raw, nepasteurizata si fara organisme modificate genetic. Este recomandata atat pentru tratamente cat si in alimentatia zilnica.
Mierea de Manuka KFactor 12 contine minim 65% cantitate de granule de polen Manuka. Are culoarea alunelor si se incadreaza in categoria Dark Amber pe Sistemul de Clasificare Pfund Color.
Mierea de Manuka este recunoscuta in toata lumea pentru proprietatile sale antibacteriene, fiind considerata cel mai puternic antibiotic natural. Datorita cantitatii limitate care se produce doar in Noua Zeelanda (nu exista copaci Manuka nicaieri altundeva in lume) si faptului ca Mierea de Manuka necesita certificari si diferite teste ale compusilor pentru a putea fi certificata ca originala, aceasta are un pret mai ridicat decat mierea normala.
Oamenii din intreaga lume folosesc tratamente cu miere de manuka pentru a vindeca diferite afectiuni bacteriene. Printre acestea se numara helycobacter pylori, infectii cu stafilococ, paraziti intestinati si multe alte afectiuni gastro intestinale.
Mierea de Manuka se utilizeaza si ca tratement preventiv. Este un adjuvant pentru intarirea imunitatii si are proprietati nutritive exceptionale pentru piele si ten.
Cateva dintre afectiunile pentru care se consuma Mierea de Manuka:
- Imunitate: dureri de gat, alergii, sinuzita, raceala, energie, neutralizarea PH-ului, afte.
- Sistem neurologic: imbunatatirea somnului, migrene.
- Sistem digestiv: aciditate si reflux gastric, afectiuni gastro intestinale, helycobacter pilori, paraziti intestinali, colesterol.
- Afectiuni bacteriene: acnee, infectii cu stafilococ auriu, ingrijirea dintilor si gingiilor, reducerea inflamatiilor, candida, herpes, ciuperci ale unghiilor, piciorul atletului, mirosul neplacut al gurii.
- Ingrijire externa: eczeme, dermatite, arsuri si rani, ingrijirea dintilor si a gingiilor, tratamente faciale, ulceratii ale pielii, foliculita de la epilare sau barbierit, matreata, intepaturi insecte, cicatrici, iritatie scutec, puncte negre, efect antirid, caderea parului.
Mierea de Manuka RAW/ NEPASTEURIZATA
Mierea Raw este pur si simplu miere care a fost usor filtrata si foarte putin incalzita pentru a avea consistenta cremoasa, fara pasteurizare. Contine in mod natural polenul de albine, ceara de albine si propolis.
Spre deosebire de mierea pasteurizata, mierea Wedderspoon raw contine in mod natural si enzime vii. Fiecare borcan poate fi urmarit pana la apicultorul din Noua Zeelanda. Mierea este intotdeauna pastrata in starea sa naturala, cruda si nepasteurizata.
Beneficii nutritionale
- Nectarul in sine este compus in principal din zaharoza si apa. Albinele adauga enzime cunoscute sub denumirea de invertaza care creeaza compusi chimici suplimentari, transformand zaharoza in fructoza si glucoza, evaporand apoi apa, astfel incat produsele rezultate vor deveni rezistente.
- Mierea este o sursa de carbohidrati.
- Timp de milioane de ani, albinele si florile au lucrat impreuna pentru a crea nenumarate combinatii naturale, aromate si sanatoase de miere. Nectarul din fiecare floare si copac contribuie la propria sa paleta de gusturi si enzime a mierii stupului local. De-a lungul istoriei, triburile Maori din Noua Zeelanda, care au descoperit pentru prima data Manuka, s-au bucurat de aceasta floare pentru nenumaratele sale beneficii. Raportat la planta Arborelui de Ceai (Tea Tree), aceasta miere provine din florile rare si frumoase ale arborelui Manuka. Mierea de Manuka din Noua Zeelanda este cu adevarat o minune a naturii. Este considerata una dintre cele mai nutritive alimente din lume, continand zaharuri complexe, enzime vii si alti compusi care apar in mod natural si este consumata zilnic de foarte multi oameni.
- Miere de albine are un indice glicemic mai mic (GI) decat zaharul de masa. Acest lucru inseamna pur si simplu ca zaharul din miere este absorbit in fluxul sanguin treptat.
Ingrediente (INCI): 100 % Raw, miere de Manuka nepasteurizata.
Ambalat in borcan ermetic, fara BPA. Nu este nevoie sa o pastrati la frigider.
Precautii: Nu este recomandata copiilor sub 12 luni.
Dipsonibil si in varianta cu Kfactor 16 – 75% polen de Manuka.
Ce inseamna sistemul Kfactor Wedderspoon?
Brandul Wedderspoon se angajeaza sa ofere cea mai inalta calitate si puritate a Mierii de Manuka.
Pentru a identifica si a masura proprietatile complexe care se gasesc in Mierea de Manuka, Wedderspoon a creat KFactor ™. Este un sistem de autentificare holistica etapizata, denumit astfel, pentru a reprezenta factorii-cheie care fac din acest tip de miere o miere speciala.
Sistemul Kfactor indeplineste reglementarile evaluarii Mierii de Manuka. Totodata, sistemul Kfactor defineste in mod aditional proprietatile utilizabile pentru a certifica Mierea de Manuka.
Brandul Wedderspoon finanteaza cercetarea imagistica prin rezonanta magnetica nucleara (RMN). Aceasta tehnologie extrem de sensibila va masura nu numai substantele recunoscute, dar, de asemenea, incearca sa identifice substante aditionale prezente doar in Mierea de Manuka. Spera sa identifice sinergia enzimelor active, cantitatea mare de polen, DHA, methylglyoxal si alti factori cheie.
Sistemul de gradare a Mierii de Manuka Wedderspoon
Sistemul nostru de rating KFactor ™ este un sistem de clasificare a Mierii de Manuka aprobat de Ministerul Noii Zeelande pentru Industrii Primare ( MPI ) care dezvolta standarde si reglementeaza cerificarile Mieri de Manuka ( si ale tuturor celelalte produse alimentare si agro-alimentare din Noua Zeelanda).
Brandul Wedderspoon se ocupa cu mandrie de aprovizionarea, ambalarea si etichetarea tuturor borcanelor de Miere de Manuka pentru a asigura cel mai inalt standard de calitate.
Nu există recenzii până acum.